YITH Badge
Potmaat: 13 cmKleur: RozeHoogte: ± 13 cm

Oslo Lichtroze - Vibers

Oslo

Oslo Lichtroze - Vibers

 7,95

De Oslo plantenpot is een biologisch afbreekbare plantenpot die gemaakt is van bioplastic met olifantengras van Nederlandse bodem. Met zijn frisse, roze tint springt deze pot direct in het oog!

Lees verder...

 7,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Oslo plantenpot is een biologisch afbreekbare plantenpot die gemaakt is van bioplastic met olifantengras van Nederlandse bodem. Met zijn frisse, roze tint springt deze pot direct in het oog! De Oslo plantenpot is niet alleen gemaakt van duurzamere materialen, maar ook lokaal geproduceerd. Het olifantengras en de aardappelschillen komen allebei van Nederlandse bodem. Olifantengras heeft vrijwel geen bestrijdings- en bemestingsmiddelen nodig en zorgt voor een vruchtbare bodem.

Deze pot bevat 10% vezels van olifantengras. De grondstoffen van deze potten zijn zowel bio-based als biologisch afbreekbaar, maar zijn niet gecertificeerd. We beschikken niet over deze certificering, doordat de pot binnen twaalf maanden afgebroken moet worden om dit te halen. Dit is natuurlijk niet handig wanneer je een bloempot koopt. Deze plantenpot is dan ook op de lange termijn biologisch afbreekbaar, maar je kan er eerst een tijd van genieten!

Deze plantenpot is perfect voor planten met potmaat 12. Op zoek naar een andere maat of kleur? Bekijk hier alle Oslo plantenpotten.

 

Duurzamere keuze – dit product is gemaakt van duurzamere materialen. De ingrediënten zijn bio-based en daarnaast is dit product ook biologisch afbreekbaar. Lees hier meer over de duurzamere keuze.

Extra informatie

Potmaat

13 cm

Kleur

Roze

Hoogte

± 13 cm

Potcategorie

Basic

Merk

Vibers

Duurzamere keuze

Ja