YITH Badge
Potmaat: 18 cmKleur: Naturel, WitHoogte: ± 17 cm

Oslo Naturel - Vibers

Oslo

Oslo Naturel - Vibers

 11,95

De Oslo plantenpot is een biologisch afbreekbare plantenpot die gemaakt is van bioplastic met olifantengras van Nederlandse bodem. Een sterke pot gemaakt van olifantengras en aardappelschillen. Duurzamer met een natuurlijke uitstraling!

Lees verder...

 11,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Oslo plantenpot is een biologisch afbreekbare plantenpot die gemaakt is van bioplastic met olifantengras van Nederlandse bodem. Olifantengras heeft vrijwel geen bestrijdings- en bemestingsmiddelen nodig en zorgt voor een vruchtbare bodem. Een win-win situatie dus!

Deze pot bevat 10% vezels van olifantengras en is gekleurd met de natuurlijke kleurstof krijt. De grondstoffen van deze potten zijn zowel bio-based als biologisch afbreekbaar, maar zijn niet gecertificeerd. We beschikken niet over deze certificering, doordat de pot binnen twaalf maanden afgebroken moet worden om dit te halen. Dit is natuurlijk niet handig wanneer je een bloempot koopt. Deze plantenpot is dan ook op de lange termijn biologisch afbreekbaar, maar je kan er eerst een tijd van genieten!

De combinatie van groene planten met deze lichte natuurlijke kleur pot staat in mooi contrast met elkaar.

Duurzamere keuze – dit product is gemaakt van duurzamere materialen. De ingrediënten zijn bio-based en daarnaast is dit product ook biologisch afbreekbaar. Lees hier meer over de duurzamere keuze.

 

Extra informatie

Potmaat

18 cm

Kleur

Naturel, Wit

Potcategorie

Scandinavisch, Basic

Hoogte

± 17 cm

Merk

Vibers

Duurzamere keuze

Ja