Potmaat: 18 cmKleur: Naturel, WitHoogte: ± 17 cm

Oslo Naturel - Vibers

Oslo

Oslo Naturel - Vibers

 11,95

De Oslo plantenpot is een duurzame biologisch afbreekbare plantenpot die gemaakt is van bioplastic met olifantengras van Nederlandse bodem.  Een sterke pot gemaakt van olifantengras en aardappelschillen. Duurzaam met een natuurlijke uitstraling!

Lees verder...

 11,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Oslo plantenpot is een duurzame biologisch afbreekbare plantenpot die gemaakt is van bioplastic met olifantengras van Nederlandse bodem. Een duurzame biologisch afbreekbare plantenpot die gemaakt is van aardappelschillen en olifantengras, allemaal van Nederlandse bodem. Olifantengras heeft vrijwel geen bestrijdings- en bemestingsmiddelen nodig en zorgt voor een vruchtbare bodem. Een win-win situatie dus!

De pot bevat 10% aan vezels. Deze vezels zijn in dit geval olifantengras en zorgen ervoor dat er minder andere grondstoffen nodig zijn. De grondstof van de potten is zowel biobased als biologisch afbreekbaar, maar er zitten geen certificeringen aan vast. Dit omdat de pot dan binnen twaalf maanden afgebroken moet kunnen worden en dat is natuurlijk niet handig wanneer je een bloempot koopt. Deze plantenpot is dan ook op de lange termijn biologisch afbreekbaar, maar je kan er eerst een tijd van genieten.

De combinatie van groene planten met deze lichte natuurlijke kleur pot staat in mooi contrast met elkaar.

Extra informatie

Potmaat

18 cm

Kleur

Naturel, Wit

Potcategorie

Scandinavisch, Basic

Hoogte

± 17 cm

Merk

Vibers