Hoogte: ± 20 cmKleur: Potmaat: 12 cm

Peperomia Angulata – P 12 cm

Peperomia angulata

Peperomia Angulata – P 12 cm

 8,95

De Peperomia Angulata is met zijn diepgroene blad en roze steeltjes een bijzondere verschijning. Qua verzorging is deze hangplant heel makkelijk, en hij kan prima tegen een beetje schaduw.

Lees verder...

 8,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Peperomia Angulata behoort tot de Peperomia familie, die wel 500 verschillende soorten kent. Van oorsprong komt de Peperomia uit het Amazonegebied van Zuid-Amerika, waar de plant op de grond of als epifyt (luchtplantje) groeit. Alle Peperomia’s zijn makkelijk om te verzorgen, en worden hierin ook wel met vetplanten vergeleken. Deze kamerplant gebruikt namelijk ook haar dikke bladeren om vocht in op te slaan, zodat het geen probleem is als je even vergeet om water te geven. Wel heeft de Peperomia een stuk meer water nodig dan echte vetplanten. De hangplant komt het mooist tot haar recht in een hoge vaas of hangmand.

Zet de Peperomia Angulata in de halfschaduw en geeft de plant ca. eens per week water. De grond mag tussen gietbeurten ietwat opdrogen. Kijk verder uit dat er geen laagje water onderin de pot komt te staan, om wortelrot te voorkomen.

Extra informatie

Hoogte

± 20 cm

Kleur
Potmaat

12 cm