Hoogte: ± 25 cmPotmaat: 12 cm

Peperomia Caperata lilian (rattenstaartje) – P 12 cm

Peperomia caperata

Peperomia Caperata lilian (rattenstaartje) – P 12 cm

 9,95

Peperomia Caperata staat ook wel bekend als ‘rattenstaartje’. Hiermee wordt gedoeld op de lange, roomwitte bloemen die boven het blad uitsteken. Dit product gaat ook mee in de voordeeldoos.

Lees verder...

 9,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Peperomia Caperata lilian is een kamerplant die ook wel bekend staat als ‘rattenstaartje’. Hoewel deze bijnaam je waarschijnlijk geen al te beste indruk van de plant geeft, kunnen we je geruststellen. Met rattenstaartje wordt gedoeld op de mooie, roomwitte bloemen die boven het blad uitsteken. Ze steken zo ver uit, dat het net staartjes lijken! Deze bijzondere verschijning is afkomstig uit tropisch Midden- en Zuid-Amerika.

De Peperomia Caperata heeft niet zoveel water nodig. Sterker nog: als er een laagje water in de pot komt te staan, zal de plant het snel begeven. In de winter is eens in de twee weken voldoende, en ‘s zomers heeft de plant eens in de 5 a 7 dagen water nodig. Besproei de plant dan ook even op het blad (niet op de bloem) met een waterspuit. Zet de plant op een lichte plaats, uit direct zonlicht, en zorg ervoor dat hij uit de buurt van de verwarming staat.

 

Extra informatie

Hoogte

± 25 cm

Potmaat

12 cm