Kleur: Hoogte: ± 25 cmPotmaat: 15 cm

Peperomia Pepperspot ‘Green Coins’ – P 15 cm

Peperomia Pepperspot

Peperomia Pepperspot ‘Green Coins’ – P 15 cm

 12,95

De Peperomia Pepperspot is een hangplant met rode steeltjes en ronde, groene blaadjes. Perfect als decoratie voor een raam, of om over de rand van een pot te draperen.

Lees verder...

 12,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Peperomia Pepperspot is een hangplant met rode steeltjes en ronde, groene blaadjes. Aan deze blaadjes heeft hij dan ook zijn bijnaam ‘Green Coins’ te danken. De steeltjes worden steeds langer, waardoor de plant steeds meer gaat hangen. Perfect als decoratie voor een raam, of om over de rand van een pot te draperen. Net zoals andere Peperomia’s, is ook de Pepperspot onwijs makkelijk om te stekken. Dit doe je door de uiteinden van de steeltjes af te knippen en in een andere pot met potgrond te planten. Geef jouw nieuwe mini-Pepperspot voldoende water, en hij zal in no-time groeien.

De Peperomia Pepperspot komt van oorsprong uit de Amazone; een warme omgeving waar de plant geen direct zonlicht vangt. Zet hem thuis dan ook uit direct zonlicht, op een zeer lichte plaats. Geef de plant eens per week water, en zorg ervoor dat hij geen natte voeten krijgt.

Extra informatie

Kleur
Hoogte

± 25 cm

Potmaat

15 cm