Hoogte: ± 50 cmKleur: Potmaat: 19 cm

Philodendron Imperial Green – P 19 cm

Philodendron imperial green

Philodendron Imperial Green – P 19 cm

 19,95

De Philodendron Imperial Green is een van de beste aanwinsten voor iedere urban jungle. Deze verschijning is geen alledaagse plant, heeft prachtig grote bladeren, groeit als kool én is makkelijk om te verzorgen.

Lees verder...

 19,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Philodendron Imperial Green is een van de beste aanwinsten voor iedere urban jungle. Deze groene kamerplant heeft prachtig grote bladeren, groeit als kool én is makkelijk om te verzorgen. Bovendien is hij ook geschikt voor een plek in de schaduw. Dit maakt de  Philodendron Imperial Green perfect voor lege, donkere hoekjes of slaapkamers. Ook op kantoren is de plant populair. Met zijn uitbundige looks fleurt hij een sobere ruimte namelijk snel op.

Zet de Philodendron Imperial Green op plek in de schaduw of halfschaduw. Zorg ervoor dat de potgrond altijd licht vochtig is. Het is beter om de plant steeds een klein beetje water te geven, in plaats van een grotere hoeveelheid water in één keer. In de zomer wat meer water dan in de winter. Als de plant teveel of te weinig water krijgt, geeft hij een seintje. Bij teveel water kleurt het blad gelig, en bij te weinig water kleurt het blad bruin.

Extra informatie

Hoogte

± 50 cm

Kleur
Potmaat

19 cm