Hoogte: ± 45 cmKleur: Potmaat: 15 cm

Philodendron Subhastatum – P 15 cm

Philodendron subhastatum

Philodendron Subhastatum – P 15 cm

 16,95

De Philodendron Subhastatum is bijzondere kamerplant, die in het oog springt vanwege het blad. Dit is aan de bovenkant felgroen, en de onderkant dieprood. Een soort die je bijna nergens zult tegen komen.

Lees verder...

 16,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Philodendron Subhastatum is bijzondere plant, die in het oog springt vanwege de rode onderkant van het blad. Naarmate het blad groeit, zal dit steeds roder kleuren. Van nature komt de Philodendron uit Zuid-Amerika, waar deze aan rotsen en bomen omhoog klimt.

Hoewel de Philodendron Subhastatum niet veel water nodig heeft, is het belangrijk dat de potgrond niet uitdroogt. Geef daarom geregeld kleine beetjes water, en zorg ervoor dat er nooit een laagje water onderin te pot komt te staan. Dit kan namelijk leiden tot wortelrot. Als de Philodendron teveel water krijgt, zullen de bladeren bruin kleuren. Zorg er dan voor dat je even wacht met water geven, en een stuk minder geeft. Zet de Philodendron Subhastatum op een lichte standplaats, uit direct zonlicht. Als de plant zijn standplaats toch te licht vindt, geeft hij een seintje: de bladeren kleuren dan gelig en zullen slap gaan hangen.

 

Extra informatie

Hoogte

± 45 cm

Kleur
Potmaat

15 cm