Hoogte: ± 70 cmKleur: Potmaat: 30 cm

Philodendron Verrucosum XXL – P 30 cm

Grote Philodendron Verrucosum

Philodendron Verrucosum XXL – P 30 cm

 199,95

LET OP! DE PLANT OP DE FOTO ZUL JE OOK ONTVANGEN! De Philodendron Verrucosum XXL is een prachtige aanwinst voor de echte plantenliefhebber. Deze zeldzame Philodendron in deze uitvoering kom je maar zelden tegen. Zware kwaliteit!

Lees verder...

 199,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Deze grote Philodendron Verrucosum XXL is een zeldzame plant die niet vaak voorkomt voor in deze grootte. Met een potmaat van wel 30 cm in diameter en een hoogte van 70 cm is deze variant een echt pronkstuk. De plant heeft fluweelachtige, smaragdkleurige bladeren en een prachtig bladpatroon. De nerven zijn heel licht, en kunnen in zonlicht een gouden gloed krijgen.

Van oorsprong komt de Philodendron Verrucosum uit de jungles van Equador, waardoor deze gewend is aan een hoge luchtvochtigheid. Zorg er daarom voor dat de plant altijd in een licht vochtige potgrond staat en benevel de bladeren regelmatig. Geef de plant nooit veel water in één keer, maar liever regelmatig kleine hoeveelheden water. Zo houd je de potgrond licht vochtig, zonder dat deze te nat wordt. Een te natte potgrond kan namelijk leiden tot wortelrot. Een goede manier om te voorkomen dat je de Philodendron Verrucosum teveel water geeft, is door een laag hydrokorrels onderin de pot te plaatsen.

Extra informatie

Hoogte

± 70 cm

Kleur
Potmaat

30 cm