Hoogte: ± 25 cmPotmaat: 12 cm

Caladium Pink Gem – P 12 cm

Caladium pink gem

Caladium Pink Gem – P 12 cm

 13,95

De Caladium pink gem is gewend om in de natuur op te groeien onder tropische omstandigheden. Het bijzondere aan deze plantjes zijn de spectaculaire bladkleuren.

Lees verder...

 13,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Caladium pink gem is gewend om in de natuur op te groeien onder warme tropische omstandigheden. Het bijzondere aan deze plantjes zijn de spectaculaire bladkleuren. De plant is op zijn mooist vanaf het einde van de lente tot en met het begin van de herfst. Daarna gaat het plantje die groeit uit een knol in slaapstand en de bladeren zullen afsterven. Het afsterven van het blad zal zo’n beetje in september beginnen. Vanaf dan ook geen water meer geven en de knol bewaren in een warme droge ruimte in een krant of in de pot. Begin maart kun je de knol weer van stal halen om deze opnieuw te planten.

Zet de plant op een lichte warme plaats uit de zon. Geef de plant voldoende water maar pas op dat het niet met de voeten in het water staat. Zet je de plant in een sierpot dan adviseren we altijd om een laagje hydrokorrels onderin te leggen.

Extra informatie

Hoogte

± 25 cm

Potmaat

12 cm