Potmaat: 15 cmHoogte: ± 20 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht

Piper Sylvaticum

Piper Sylvaticum

Piper Sylvaticum

 41,95

Deze bijzondere kamerplant staat ook wel bekend als de Piper sylvaticum. Met zijn hartvormige, zilverkleurige bladeren is het een opvallende hangplant! Wist je dat de Piper familie is van de peper?

Lees verder...

 41,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Piper Sylvaticum is een bijzondere groene kamerplant met unieke bladeren. Deze hangplant heeft diepgroen- en zilverkleurige bladeren in de vorm van een hartje. Met zijn sierlijke uiterlijk is het een echte blikvanger!

De Piper familie komt oorspronkelijk uit de Himalaya waar hij niet hangt, maar klimt! Hij groeit in vochtige bossen met een rotsachtige omgeving, waar hij stenen en andere planten als ondersteuning gebruikt. Daarnaast is de Piper Sylvaticum verre familie van de peper. In het wild bedekt deze plant zijn zaden, net zoals pepers dat doen.

Let op! – Het kan voorkomen dat de kamerplant kleine suikerbolletjes aanmaakt, die zich vaak onder de bladeren bevinden. Dit is een natuurlijk proces; de plant vormt deze bolletjes om overtollig suiker af te voeren.

Lichtbehoefte – Deze kamerplant is ontzettend makkelijk in de verzorging en stelt niet veel eisen. Een plekje met veel indirect licht zorgt ervoor dat hij hard groeit, maar op een plekje met halfschaduw zal de Piper ook tevreden zijn.

Water geven – In de winter mag de grond best wat opdrogen voordat je weer water geeft, in de zomer moet de grond licht vochtig blijven. Mocht je de plant op een plek met een hogere luchtvochtigheid kunnen zetten, dan maak je hem helemaal gelukkig!

Lees alles over kamerplanten verzorging

Extra informatie

Potmaat

15 cm

Hoogte

± 20 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht