-21%
YITH Badge
BUNDELVOORDEEL
Potmaat: 12 cmKleur: Naturel

Oslo Naturel - Viber - 4 stuks

Oslo

Oslo Naturel - Viber - 4 stuks

 21,95

De plantenpot bio natural 4-pack is een van onze plantenpotten waar we heel trots op zijn. Een biologisch afbreekbare plantenpot die gemaakt is van aardappelschillen en olifantengras van Nederlandse bodem. Deze deal bestaat uit 4 potten.

De combinatie van groene planten met deze lichte natuurlijke kleur pot staat in mooi contrast met elkaar. Ideaal voor de planten uit de groene kneusjesbox en halve kneusjesbox!

Lees verder...

 21,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De plantenpot bio natural 4-pack is een van onze plantenpotten waar we zeer trots op zijn. Een sterke pot gemaakt van olifantengras en aardappelschillen, allemaal van Nederlandse bodem. Duurzamer met een natuurlijke uitstraling!

Deze pot bevat 10% vezels van olifantengras. De grondstoffen van deze potten zijn zowel bio-based als biologisch afbreekbaar, maar zijn niet gecertificeerd. We beschikken niet over deze certificering, doordat de pot binnen twaalf maanden afgebroken moet worden om dit te halen. Dit is natuurlijk niet handig wanneer je een bloempot koopt. Deze plantenpot is dan ook op de lange termijn biologisch afbreekbaar, maar je kan er eerst een tijd van genieten!

 

Duurzamere keuze – dit product is gemaakt van duurzamere materialen. De ingrediënten zijn bio-based en daarnaast is dit product ook biologisch afbreekbaar. Lees hier meer over de duurzamere keuze.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Kleur

Naturel

Duurzamere keuze

Ja