Plantgrow Plantenbooster en Bodemverrijker - 2,5 l

Plantgrow Plant Booster

Plantgrow Plantenbooster en Bodemverrijker - 2,5 l

 12,95

De Plantgrow plantbooster en bodemverrijker zorgt ervoor dat jouw (kamer)planten extra goed groeien. Deze universele plantenvoeding kun je zowel in je tuin en moestuin… Lees verder

Lees verder...

 12,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Plantgrow plantbooster en bodemverrijker zorgt ervoor dat jouw (kamer)planten extra goed groeien. Deze universele plantenvoeding kun je zowel in je tuin en moestuin als binnenshuis gebruiken. Planten hebben extra voeding nodig tijdens hun groeiperiode en deze voeding bevat natuurlijke mineralen en meststoffen die hiervoor zorgen. De biologische, plantaardige en veganistische voeding zal de planten voeden, de bodem verrijken en vocht beter vasthouden.

De Plantgrow plantbooster en bodemverrijker is gemaakt voor en door planten. Deze plantenvoeding is geproduceerd op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier, ook wel ‘anaerobe vergisting’ genoemd. Dit betekent dat goede bacteriën plantaardig materiaal afbreken, om uiteindelijk een voedingrijke massa te creëren. Deze plantenvoeding en bodemverrijker is te gebruiken voor alle kamer-, tuin-, en groenteplanten in potten, plantenbakken of de volle grond.

Gebruiksaanwijzing Plantgrow plantbooster en bodemverrijker:

  • Meng de plantenvoeding door de potgrond of verspreid de voeding over de grond van je planten.
  • Geef vervolgens je plant water als normaal.
  • Heb je een nieuwe plant? Wacht dan nog 2 maanden met het geven van voeding.

De natuurlijke plantenvoeding van Plantgrow is goed voor je plant én het milieu. De voeding is compleet van planten gemaakt: 100% natuurlijk, 100% biologisch en 100% veganistisch.