Kwekerspot Transparant

Kwekerspot Transparant

 2,95

Een transparante kwekerspot is een ontzettend handige accessoire voor de verzorging van kamerplanten. De transparante potten zijn speciaal ontwikkeld om de wortels van je plant goed in de gaten te houden. Hierdoor zie je je plant aan twee kanten groeien!

Lees verder...

 2,95

Korting bij aantal stuks: 1 - 4 5 - 9 10+
Aanbiedingsprijs:  2,95  2,45  1,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Een transparante kwekerspot is een ontzettend handige accessoire voor de verzorging van kamerplanten. De transparante potten zijn speciaal ontwikkeld om de wortels van je plant goed in de gaten te houden. Hierdoor zie je je plant aan twee kanten groeien! Deze pot is geschikt voor planten die van potmaat 8 of 10 moeten worden overgepot naar potmaat 12.

Een transparante kwekerspot heeft allerlei voordelen. Zo kun je makkelijk bekijken hoe vochtig de bodem is. Als je kleine vochtdruppels door de pot ziet, dan heeft de plant nog geen water nodig. Mocht je een plant eens teveel water hebben gegeven, dan kun je met de transparante kwekerspot in de gaten houden of er geen wortelrot ontstaat. Ook voor het overpotten is de transparante kwekerspot handig: wanneer de wortels helemaal tegen de rand aan zitten heeft de plant een grotere pot nodig. Tenslotte is het gewoon heel leuk om de wortels te zien groeien door de doorzichtige pot.

Orchideeënpotten zijn meestal transparant, omdat de kleur van de wortels aangeeft wanneer de plant water nodig heeft. Wanneer de wortels grijs kleuren mag de plant een scheut water. Doordat de pot transparant is, hoef je de plant niet uit de pot te halen om dit te controleren.

 

Bij aankoop van 5 of meer potten ontvang je 16% korting. Bij 10 of meer potten loopt de korting op tot 33%!