-23%
SALE!
Potmaat: 30 cmHoogte: ± 180 cmStandplaats: Normaal daglichtDiervriendelijk: Licht giftigWaterbehoefte: Veel

Schefflera Amate Vingersboom

Schefflera Amata

Schefflera Amate Vingersboom

 115,95

De Schefflera Amate XL is een echte reus! Deze grote kamerplant laat het lijken alsof je in een bos bent beland.

Lees verder...

 115,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-5 werkdagen

Beschrijving

Let op: voor dit product geldt een levertijd van 1-5 dagen. Er geldt een kleine toeslag voor verzending van extra grote planten naar België. 

De Schefflera Amate XL is een echte reus! Deze grote kamerplant laat het lijken alsof je in een bos bent beland.  De bladeren van de Schefflera lijken op kleine vingers, vandaar dat deze kamerplant ook wel de ‘Vingersboom’ genoemd wordt. De Schefflera komt oorspronkelijk uit Australië, maar zal het hier uiteraard ook heel goed doen.

Oorspronkelijk komt de Schefflera Amate uit Australië en in het wild wil deze plant ook nog wel eens bloemen laten zien. Dit zal in huis echter zeer zelden voorkomen.

Let op! – De Schefflera Amate is helaas licht giftig, pas dus op met kleine kinderen of huisdieren.
Lichtbehoefte – Van een lichte standplaats wordt de plant het gelukkigst, maar kan ook goed omgaan met iets meer schaduw. Als je Schefflera amate flets en licht van kleur wordt, dan staat deze teveel in het licht. Zet ‘m dan wat verder van het raam. Worden meerdere bladeren bruin en vallen ze af, dan staat je Vingersboom misschien te donker. Plaats ‘m dichter naar het raam.
Water geven – Deze vingersboom doet niet zo moeilijk en heeft het al gauw naar zijn zin bij jou, mits je hem wel wat liefde geeft natuurlijk. Zorg ervoor dat de grond licht vochtig blijft, zeker in de zomer. Voel dit per keer even goed aan de aarde. Is de grond nog droog van de vorige waterbeurt, dan kun je beter even wachten.

 

Hoe wordt mijn Schefflera Amate – 180cm verzonden?

Deze grote kamerplant wordt geleverd in een kweekpot. Alle extra grote kamerplanten worden verzonden in speciale verzenddozen. Deze zorgen ervoor dat jouw planten niet om kunnen vallen tijdens het transport. Zo beschadigen ze niet en worden ze in goede conditie bij jou thuis geleverd.

Houd er rekening mee dat de hoogte van de plant 10% kan afwijken (hoger of lager) dan de hoogte (inclusief pot) die is aangegeven in de productomschrijving.

Extra informatie

Potmaat

30 cm

Hoogte

± 180 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Diervriendelijk

Licht giftig

Waterbehoefte

Veel