Potmaat: 17 cmHoogte: ± 70 cmStandplaats: Normaal daglicht

Schefflera Arboricola Nora (met mosstok) Dwergparapluboom

Schefflera Arboricola Nora

Schefflera Arboricola Nora (met mosstok) Dwergparapluboom

 21,95

De Schefflera arboricola nora, ook wel bekend als vingerboom of dwerg parapluboom, is een populaire kamerplant. En terecht. De Schefflera Arboricola Nora is luchtzuiverend, makkelijk om te… Lees verder

Lees verder...

 21,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Schefflera arboricola nora, ook wel bekend als vingerboom of dwerg parapluboom, is een populaire kamerplant. En terecht. Deze plant is luchtzuiverend, makkelijk om te verzorgen en een echte sfeermaker. De Schefflera arboricola nora (dwerg parapluboom) is een vrolijke kamerplant met glanzende blaadjes. Deze bladeren lijken een beetje op een hand met iets te veel vingers. Hierdoor wordt de Schefflera ook wel vingerboom genoemd. De plant is een sterke luchtzuiveraar, die CO2 moeiteloos omzet in zuurstof en schadelijke stofjes uit de lucht filtert. Deze stofjes zet de plant vervolgens om in bouwstoffen voor zichzelf. Win win!

De Schefflera heeft Australische wortels, maar groeit inmiddels in tropische en warme gebieden over de hele wereld. De plant hoort bij de Klimop-familie, en is een echte klimplant. Om deze reden wordt deze Schefflera arboricola nora geleverd inclusief mosstok, waarlangs de plant omhoog kan klimmen.

Let op! – Besproei de kamerplant af en toe. Zo houd je de luchtvochtigheid op peil én verwijder je direct het stof van de blaadjes.
Lichtbehoefte – Zet de dwerparapluboom op een lichte plek met indirect zonlicht.
Water geven – Houd de potgrond constant licht vochtig door de Schefflera regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. In de winter mag de potgrond iets uitdrogen voordat je de kamerplant weer water geeft.

Lees alles over kamerplanten verzorging.

Extra informatie

Potmaat

17 cm

Hoogte

± 70 cm

Standplaats

Normaal daglicht