Potmaat: 15 cmHoogte: ± 40 cmStandplaats: Normaal daglicht

Schismatoglottis Wallichii

Schismatoglottis Wallichi

Schismatoglottis Wallichii

44,95

De Schismatoglottis Wallichii is een elegante, zeldzame kamerplant met een prachtige bladtekening. De puntige bladeren zijn versierd met een lichte, zilvergroene strook aan beide kanten van de nerf. 

44,95

Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €50,-

Klantbeoordeling: 8.7

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Wat de Schismatoglottis wallichii zo’n bijzondere kamerplant maakt, is niet alleen het feit dat hij zeldzaam is. Een bladtekening zoals deze kom je niet vaak tegen. De lichte, zilvergroene stroken lijken haast met een penseeltje te zijn aangebracht. Hoewel de Schismatoglottis geen snelle groeier is, kan het wel een bijzonder volle plant worden.  

Van oorsprong komt de Schismatoglottis Wallichii uit het zuiden van Thailand, waar de luchtvochtigheid behoorlijk hoog is. Ook binnenshuis houdt deze kamerplant dus van een hoge luchtvochtigheid. Dit kun je in stand houden door bijvoorbeeld een bakje met water en hydrokorrels te vullen, en dit naast de Schismatoglottis te zetten.  

 

Let op!Zet deze plant niet in de buurt van de verwarming, aangezien de luchtvochtigheid hier bijzonder laag is.

LichtbehoefteZet de kamerplant in de halfschaduw of op een plek met indirect zonlicht.  

Water gevenHoud de potgrond constant vochtig door de Schismatoglottis regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Zorg voor een goede afwatering. 

 

Lees alles over kamerplanten verzorging

 

  • Als de temperatuur onder de 5 graden ℃ daalt wordt deze plant van een gratis heatpack voorzien. Deze wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd. De heatpack verwarmt je plant tot 40 uur lang, waardoor deze ook met koude temperaturen veilig wordt geleverd.

Extra informatie

Potmaat

15 cm

Hoogte

± 40 cm

Standplaats

Normaal daglicht