-30%
SALE!
Potmaat: 30 cmHoogte: ± 200 cmDiervriendelijk: Licht giftigWaterbehoefte: GemiddeldStandplaats: Normaal daglicht

Strelitzia Nicolai Paradijsvogelplant

Strelitzia Nicolai Paradijsvogelplant

 139,95

De Strelitzia nicolai (paradijsvogelplant) is een grote groene kamerplant en een echte zonaanbidder. Met zijn prachtige, grote bladeren staat hij perfect op een lege plek in de hoek van de kamer.

Lees verder...

 139,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-5 werkdagen

Beschrijving

Let op: voor dit product geldt een levertijd van 1-5 dagen. Er geldt een kleine toeslag voor verzending van extra grote planten naar België. 

De Strelitzia nicolai (paradijsvogelplant) is een grote groene kamerplant en een echte zonaanbidder. Met zijn prachtige grote groene bladeren staat hij perfect op een lege plek in de hoek van de kamer. De Strelitzia komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika waar hij in de volle zon tot wel 10 meter hoog kan worden! Verder staat deze kamerplant bekend om de prachtige bloemen die groeien in het wild. De bloemen lijken een beetje op een paradijsvogel, waardoor de planten ook wel paradijsvogelplant of bird of paradise wordt genoemd! In je woonkamer zal de kamerplant helaas niet zo snel bloeien, maar de mooie grote groene bladeren geven al plezier genoeg.

Let op! – Er kunnen af en toe scheuren ontstaan in het blad. Dit is compleet natuurlijk voor de paradijsvogelplant en niks om je zorgen over te maken.
Lichtbehoefte –Zet de Strelitzia op een zo licht mogelijke plek, maar kijk uit met direct zonlicht. Wanneer je de plant voor een raam op het zuiden wilt zetten, raden we aan om hem hier geleidelijk aan te laten wennen. Dit doe je door de Paradijsvogelplant steeds dichter bij het raam te plaatsen.
Water geven – De Strelitzia nicolai is een grote kamerplant en heeft dus ook veel water nodig, vooral tijdens de zomermaanden. Geef de Strelitzia bij een waterbeurt zo veel water dat de grond na ongeveer één week helemaal droog is. Tast dit in het begin even af: controleer de potgrond regelmatig na het water geven. Voel je na 3 dagen dat de grond alweer droog is, geef dan zo nodig meer water om de kamerplant gezond te houden. In de wintermaanden kan de grond iets opdrogen zijn voor je weer water geeft. We raden aan om de Strelitzia nicolai één keer per week te besproeien. Dit helpt de plant gezond te houden, verwijdert het stof van de bladeren en het werkt preventief tegen ongedierte.

Hoe wordt mijn Strelitzia Nicolai – 200cm verzonden?

Deze grote kamerplant wordt in een kweekpot geleverd. Alle extra grote kamerplanten worden verzonden in speciale verzenddozen. Deze zorgen ervoor dat jouw planten niet om kunnen vallen tijdens het transport. Zo beschadigen ze niet en worden ze in goede conditie bij jou thuis geleverd.

Houd er rekening mee dat de hoogte van de plant 10% kan afwijken (hoger of lager) dan de hoogte (inclusief pot) die is aangegeven in de productomschrijving. De pot zal tenminste twee stekken bevatten. Deze plant heeft van nature scheuren in de bladeren.

Extra informatie

Potmaat

30 cm

Hoogte

± 200 cm

Diervriendelijk

Licht giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld

Standplaats

Normaal daglicht

Leverancier

Green Bubble