Potmaat: 6 cmHoogte: ± 10 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht

Syngonium Milk Confetti

Syngonium Milk Confetti

Syngonium Milk Confetti

 16,95

De Syngonium Milk Confetti is een bijzondere, bonte kamerplant. Met zijn prachtige bladeren is deze plant in korte tijd ontzettend populair geworden. Deze roze Syngonium mag dan ook niet ontbreken in je plantencollectie!

Lees verder...

 16,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Syngonium Milk Confetti is een bijzondere plant met een opvallend uiterlijk. De driehoekige bladeren hebben een groen met roze gevlekt patroon. De Syngonium Milk Confetti dankt zijn naam aan de melkachtige gloed over het blad met roze spikkels die lijken op confetti. Met deze kleurenmix is elk nieuwe blad een verrassing! Ook interessant is dat deze kamerplant door verschillende groeifases gaat. Het plantje begint erg compact met kleine driehoekige blaadjes. Na verloop van tijd krijgen de bladeren inkepingen en begint de plant te klimmen of hangen.

De Syngonium Milk Confetti is van nature een klimplant die veel in tropische regenwouden voorkomt. Specifiek in de jungles van Mexico en Zuid-Amerika is de plant veel te vinden. Omdat de Syngonium van nature een echte klimmer is, groeit deze sneller en beter wanneer hij binnenshuis kan klimmen. Hij krijgt dan sneller volwassen (en grotere!) bladeren.

 

Let op! – Het sap in de bladeren en stengels van de Syngonium kan irriterend zijn voor de huid. Bij inname kan deze plant ook licht giftig zijn, dus pas op met huisdieren en kinderen.

Lichtbehoefte – Syngoniums groeien ontzettend snel als ze op een goed plekje staan. Door de plant op een plek met veel indirect licht te zetten, zorg je ervoor dat de bladeren hun mooie, roze bladtekening behouden.

Water geven – Houd de potgrond constant licht vochtig door de Syngonium regelmatig kleine beetjes water te geven.

 

Lees alles over kamerplanten verzorging.

 

Extra informatie

Potmaat

6 cm

Hoogte

± 10 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht