Potmaat: 23 cmHoogte: ± 30 cm

Bonsai Terrarium

Terrarium

Bonsai Terrarium

 54,95

Dit bijzondere terrarium bevat een bonsai boom. Deze sierlijke boom is misschien klein, maar heeft een grote uitstraling.

Lees verder...

 54,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Dit bijzondere terrarium bevat een bonsai boom. Deze sierlijke boom is misschien klein, maar heeft een grote uitstraling. De bonsai boom heet Syzygium (Eugenia Myrtifolia), en wordt ook wel kersstruik genoemd. Dit omdat er soms rood fruit en witte bloemen aan groeien. Bonsai betekent letterlijk ‘boom in pot,’ maar de echte definitie gaat wat dieper. Bonsai verwijst eerder naar een kunstvorm en techniek, om kleine boompjes zo te vormen en doen groeien dat ze er natuurlijk en oud uitzien. Deze kunst is van oorsprong ontstaan in China rond 700 v.C.

Dit terrarium met bonsai wordt compleet met vulcaponic, aarde, bolmos en stenen geleverd. Je kunt er direct een mooi plekje voor uitzoeken!

Let op! – De Syzygium bonsai heeft de komende 2 maanden geen extra voeding nodig. De boom haalt dan nog voldoende voedingsstoffen uit de potgrond.
Licht – Zet het terrarium op een lichte standplaats, maar liever niet in direct zonlicht. Dit kan het blad namelijk verschroeien.
Water geven – Houd de potgrond vochtig maar niet nat. Wacht tot de bovenste laag van de potgrond is opgedroogd voor je de Syzygium bonsai water geeft.

Extra informatie

Potmaat

23 cm

Hoogte

± 30 cm