-17%
Hoogte: ± 12 cmPotmaat: 9 cm

Tillandsia Xerographica

Tillandsia Xerographica

Tillandsia Xerographica

 14,50

De Tillandsia Xerographica is het ultieme luchtplantje, waar je altijd wel een mooie plek voor kunt vinden. Hang de plant op met een visdraadje, of drapeer hem over een mooie vaas.

Lees verder...

 14,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Tillandsia Xerographica is het ultieme luchtplantje. Deze sierlijke plant met gekrulde bladeren komt van nature uit de Zuid-Amerikaanse jungle. Hier vind je de luchtplant op takken. Om deze reden kun je de Tillandsia Xerographica beter niet in een pot planten. Wij raden aan om de plant op te hangen, of om deze over een glazen kom te draperen (ook leuk om met andere attributen te combineren!) Hij heeft verder geen aarde nodig: dit plantje absorbeert alle voeding via het blad. Eens per 2 weken licht sprayen met de plantenspuit of speciale tillandsia spray.

Besproei de Tillandsia Xerographica eens per week met een plantenspuit, of dompel hem 1 a 2 keer per maand om in water. Je kunt hier het beste regenwater voor gebruiken, omdat de plant hier veel voedingsstoffen uit haalt. Je kunt de plant ook even buiten te zetten tijdens een regenbuitje. Zorg er wel voor dat je de plant altijd goed uit laat lekken, ondersteboven. Het is belangrijk dat er geen laagje water in het hart achterblijft, om rot te voorkomen.

Extra informatie

Hoogte

± 12 cm

Potmaat

9 cm