BIO

Potmaat: 19 cmHoogte: ± 50 cmStandplaats: Halfschaduw, Volle zonDiervriendelijk: Diervriendelijk, Niet giftig

Vitis vinifera Lakemont (geënt) Pitloze Witte Druivenplant Bio

pitloze witte druivenplant vitis

Vitis vinifera Lakemont (geënt) Pitloze Witte Druivenplant Bio

 24,95

De Vitis Vinifera Lakemont is een eetbare witte druivensoort zonder pitten en kan zowel als tafeldruif of wijndruif geconsumeerd worden. 100% biologisch gekweekt! Deze klimplant kan enkele meters hoog groeien en in verschillende vormen worden geleid.

Lees verder...

 24,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Vitis Vinifera: Lakemont is een witte pitloze druivensoort die geschikt is voor consumptie als tafeldruif of wijndruif. Deze klimplant kan enkele meters hoog worden en kan in verschillende vormen worden geleid en compact worden gehouden door regelmatig snoeien. De druif doet het goed op een pergola of langs een muur met spandraden. In juli en augustus vormen de druiventrossen. De groen-gele vruchten zijn sappig en hebben een zoete smaak. Ze kunnen direct worden gegeten of worden gebruikt voor het maken van jam, sap of wijn. De druivenplant heeft veel zonlicht en warmte nodig om te rijpen, dus een locatie op het zuiden is ideaal.

Deze druivenplant is 100% biologisch gekweekt. Dit houdt in dat er tijdens de teelt uitsluitend plantaardige en dierlijke materialen gebruikt zijn. De pot en het etiket zijn gemaakt van gerecycled plastic en daarom een schone oplossing voor het milieu!

Let op! De plant verliest zijn blad in de winter.
Lichtbehoefte: De plant moet op een warme plek staan op goed tot zijn recht te komen. Een plek met veel zon is het beste.
Water geven: De druivenboom heeft ongeveer één keer per week water nodig. In droge periodes kan het voorkomen dat de plant vaker water nodig heeft.

Extra informatie

Potmaat

19 cm

Hoogte

± 50 cm

Groenblijvend

Nee

Standplaats

Halfschaduw, Volle zon

Diervriendelijk

Diervriendelijk, Niet giftig