Zamioculcas

De Zamioculcas, ook wel bekend als Emeraldpalm, is een ijzersterke kamerplant. Zijn glanzende, veerachtige bladeren zijn steviger dan je misschien zou verwachten. De plant kan hier aardig wat water in opslaan, wat de verzorging heel makkelijk maakt. Ook handig: je kunt de Zamioculcas zowel op een schaduwrijke als lichte plek neerzetten. Deze sterke plant vindt alles prima!

Zamioculcas kopen

Jouw Zamioculcas (Emerald palm) koop je bij Plantje.nl. Dit is een stoere, stijlvolle kamerplant om te zien. Zijn veervormige bladeren hebben een leerachtig, glanzend uiterlijk. Een bijzondere aanwinst voor het interieur, die bovendien onwijs makkelijk te verzorgen is. Deze sterke kamerplant heeft heel weinig water nodig, en kan bijna op elke plek worden neergezet. De Zamioculcas is dus een ideale plant wanneer je niet zulke groene vingers hebt. Wil je meer weten over de Emeraldpalm en hoe je deze kamerplant het beste kunt verzorgen? Lees alles over Zamioculcas verzorging.

Zamioculcas oorsprong

De Zamioculcas komt van oorsprong uit Zanzibar, Kenia en Madagaskar. Hij werd in 1892 botanisch erkend, maar is nog relatief nieuw als kamerplant. In Nederland werd de Emeraldpalm pas in 1996 geïntroduceerd. Sindsdien is het een razend populaire plant.

Bestel de Zamioculcas online

Wanneer je jouw Zamioculcas online koopt bij Plantje.nl, komt deze direct van de kweker. De plant maakt een korte tussenstop bij ons, en wordt zorgvuldig thuisbezorgd. Nadat je de Zamioculcas hebt gekocht, word je goed op de hoogte gehouden van de bezorging. Wij laten het weten zodra jouw bestelde plant(en) bij de vervoerder zijn aangekomen, en wanneer deze worden bezorgd. Wil je een kamerplant cadeau geven? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij het kopen van de Zamioculcas kun je eventueel de gegevens van de ontvanger noteren, en een persoonlijk bericht toevoegen. De plant wordt dan direct bij hem of haar bezorgd, met jouw bericht op een mooie ansichtkaart.