Potmaat: 12 cmHoogte: ± 35 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglichtDiervriendelijk: Licht giftigWaterbehoefte: Weinig

Zamioculcas Zamiifolia ZZ plant

Zamioculcas Zamiifolia

Zamioculcas Zamiifolia ZZ plant

 9,95

De Zamioculcas zamiifolia (ZZ-plant) is een ijzersterke kamerplant die lange stengels en prachtige glimmende bladeren heeft. Een ideale kamerplant voor de…

Lees verder...

 9,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Zamioculcas zamiifolia (ZZ-plant) is een ijzersterke kamerplant die lange stengels en prachtige glimmende bladeren heeft. Een ideale kamerplant voor de plantenliefhebbers met minder groene vingers! Deze plant is enorm populair geworden de laatste jaren! Dat komt door zijn stralende uiterlijk en makkelijke verzorging. De ZZ-plant slaat namelijk water op in zijn dikke stammen en kan daardoor een langere periode zonder water!

Van oorsprong vind je de Zamioculcas zamiifolia in Afrika, maar gelukkig doet hij het in je huiskamer ook erg goed. Hoewel hij eigenlijk uit een tropische omgeving komt, heeft deze kamerplant liever een slokje te weinig dan te veel. Verder kan die zichzelf goed onderhouden en heel efficiënt omgaan met voedingstoffen, waardoor extra voeding niet nodig is!

Let op! – De Zamioculcas is licht giftig voor huisdieren en kinderen.
Lichtbehoefte – De ZZ-plant heeft graag veel indirect licht, dus een raam op het noorden of een paar meter van een zonnig raam is perfect. Bij te weinig licht zal deze kamerplant minder hard groeien.
Water geven – De Zamioculcas lust in de zomer één keer per week een beetje water en in de winter mag de grond best 3 weken droog staan.

Lees alles over Zamioculcas verzorging.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 35 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht

Diervriendelijk

Licht giftig

Waterbehoefte

Weinig