Hoogte: ± 25 cmPotmaat: 12 cm

Aglaonema hybride white – P 12 cm

Aglaonema Hybride white

Aglaonema hybride white – P 12 cm

 13,95

De Aglaonema hybride white is een prachtige, lichte kamerplant. Op de groene randen en nerven na, zijn de bladeren bijna geheel wit!

Lees verder...

 13,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Aglaonema hybride white is een bijzonder exemplaar uit de Aglaonema-familie. Zijn bijna geheel witte bladeren lijken haast licht te geven. Waar groene Aglaonema’s prima in de halfschaduw kunnen worden gezet, heeft deze variant veel licht nodig. Dit komt doordat de plant licht omzet in energie via de groene delen van het blad. Aangezien deze plant vrij weinig groen heeft, heeft deze extra veel licht nodig.

Zet deze witte Aglaonema hybride op een zeer lichte plek, maar niet in direct zonlicht. Direct zonlicht kan namelijk bladverbranding veroorzaken. De plant verbruikt niet veel water, maar dient wel altijd in een licht vochtige potgrond te staan. Geef daarom regelmatig kleine hoeveelheden water. Zo voorkom je ook dat de potgrond te nat wordt, wat wortelrot kan veroorzaken. Een goede manier om te voorkomen dat je planten teveel water geeft, is door een laagje hydrokorrels onderin de pot te plaatsen.

Extra informatie

Hoogte

± 25 cm

Potmaat

12 cm