Potmaat: 14 cmHoogte: ± 40 cmStandplaats: Normaal daglicht

Aglaonema Pictum Tricolor Camouflage plant

Aglaonema Pictum Tricolor

Aglaonema Pictum Tricolor Camouflage plant

 149,95

De Aglaonema Pictum Tricolor is een bijzondere plant met drie tinten groen, van mintgroen tot donkergroen. Deze variant kom je niet vaak tegen, vooral niet in dit formaat! Dat maakt deze plant éxtra zeldzaam.

Lees verder...

 149,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Aglaonema Pictum Tricolor is een bijzondere kamerplant. Pictum betekent beschilderd of gevlekt, en tricolor geeft aan dat deze plant drie kleuren heeft. Deze Aglaonema heeft een legerachtig motief met drie tinten groen, van mintgroen tot donkergroen, en soms bijna wit!

De Aglaonema komt uit de tropen en behoort tot de familie Araceae, ook wel de Aronskelk genoemd. Oorspronkelijk komt deze plant uit Sumatra, waar hij voornamelijk op dichtbegroeide hellingen van vulkanen groeit. Er zijn slechts 55 soorten  “Aglaonema”-planten bekend, waarvan er enkele beschikbaar zijn op de markt. Een van de zeldzamere Aglaonema’s op de markt is de Aglaonema Pictum Tricolor. Vaak kom je deze plant tegen in een kleiner formaat, wat deze plant éxtra bijzonder maakt.

 

Let op! – Wees voorzichtig met voeding, want de Aglaoenema is erg gevoelig voor teveel voeding. Daarnaast is deze plant lichtgiftig bij inname, dus let op in de buurt van huisdieren en kinderen.

Lichtbehoefte – Bij veel indirect licht zal de plant sneller gaan groeien. Zorg er echter wel voor dat de plant niet teveel licht krijgt, dan kunnen de bladeren namelijk verbranden. De Aglaonema doet het ook goed op een plek met wat meer schaduw.

Water geven – Houd de grond lichtvochtig in de lente en zomer. De aarde mag licht opdrogen tussen gietbeurten in. De plant kan goed tegen wat minder water, dus bij twijfel kun je beter te weinig dan te veel geven.

 

Lees alles over kamerplanten verzorging.

Extra informatie

Potmaat

14 cm

Hoogte

± 40 cm

Standplaats

Normaal daglicht