Combideal: CombidealPotmaat: 12 cm

Luchtzuiverende Plantenbox incl. bio pot - 6 stuks

Luchtzuiverende Plantenbox

Luchtzuiverende Plantenbox incl. bio pot - 6 stuks

 53,95

Dit 6-pack is ideaal voor op kantoor, school of thuis. Zet deze planten uit de zon op een lichte standplaats en geef ze een keer per week water. Zorg ervoor dat er geen overtollig water in de sierpot blijft staan. Deze set van 6 planten wordt geleverd inclusief onze bio natural plantenpotten en kunnen dus meteen op een mooie plek gezet te worden!

Lees verder...

 53,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Deze 6-pack met willekeurig geselecteerde luchtzuiverende planten zijn zorgvuldig geselecteerd en mogen het Air so Pure-label dragen vanwege de luchtzuiverende kwaliteiten. Testen uitgevoerd door de NASA tonen aan dat deze planten zorgen voor een betere leefomgeving. Resultaten uit deze wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat planten onder andere goed zijn voor het geheugen en het concentratievermogen. Daarnaast helpen ze tegen vermoeidheid en ben je productiever met planten om je heen. In een ruimte van 30m2 heb je ongeveer 7 tot 9 planten nodig voordat het effect kan hebben.

Planten herkennen

Heb je de box ontvangen en vraag je je af welke plant welke is en zit er geen kaartje bij? Kijk even op de kwekerspot of de naam erin gegraveerd staat. Dit is bij een deel van de planten het geval. Staat de plantennaam hier niet genoteerd? Dan kun je altijd gebruik maken van de gratis Plantsnap app. Deze app herkent planten op basis van foto’s.

 

De geleverde planten kunnen afwijken van de afbeelding. Het aanbod is afhankelijk van de Air so Pure planten die bij de kweker beschikbaar zijn.

Extra informatie

Combideal

Combideal

Potmaat

12 cm