Hoogte: ± 35 cmKleur: Potmaat: 12 cm

Alocasia Lauterbachiana – P 12 cm

alocasia lauterbachiana

Alocasia Lauterbachiana – P 12 cm

 10,95

De Alocasia Lauterbachiana is te herkennen aan zijn multikleurige, gekartelde blad. Deze kamerplant is een bijzondere aanwinst voor jouw interieur.

Lees verder...

 10,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Alocasia Lauterbachiana is te herkennen aan prachtig golvende bladeren en diepe bladkleuren. De bovenkant kleurt donkergroen, en de onderkant heeft een roodbruine tint. Van oorsprong komt de Alocasia uit de tropische regenwouden van Zuidoost Azië, waar hij wel 4 meter hoog kan worden. De Alocasia Lauterbachiana geeft de voorkeur aan een lichte standplaats, uit direct zonlight. Houd de potgrond licht vochtig door regelmatig kleine beetjes water te geven. Zo voorkom je ook dat de potgrond te nat wordt, wat wortelrot kan veroorzaken. Verder is het aan te raden om deze kamerplant af en toe te besproeien met de plantenspuit.

Handig om te weten is dat de Alocasia Lauterbachiana het laat weten als hij teveel of te weinig water krijgt. Als de bladeren geel kleuren, heeft de plant waarschijnlijk teveel water gekregen. Als de potgrond inderdaad nat is, laat de Alocasia dan even uitdruppelen en geef de plant een paar dagen geen water. Zodra de grond droog wordt, kun je hem weer een klein beetje water geven. Snijd het gele blad weg. Als de bladeren slap gaan hangen, heeft de Alocasia waarschijnlijk te weinig water gekregen. Geef hem de komende keren wat meer, totdat de bladeren weer mooi staan.

 

 

 

 

Extra informatie

Hoogte

± 35 cm

Kleur
Potmaat

12 cm