Potmaat: 12 cmHoogte: ± 35 cmStandplaats: Normaal daglichtDiervriendelijk: Licht giftigWaterbehoefte: Gemiddeld

Anthurium Clarinervium Aderplant

Anthurium Clarinervium

Anthurium Clarinervium Aderplant

 19,95

De Anthurium clarinervium (aderplant) is een bijzondere groene kamerplant die bekend staat om de opvallende nerven op de hartvormige bladeren. Deze kom je niet in…

Lees verder...

 19,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Anthurium clarinervium (aderplant) is een bijzondere groene kamerplant die bekend staat om de opvallende nerven op de hartvormige bladeren. Deze kom je niet in elke huiskamer tegen! Een must have voor de plantenliefhebber. De opvallende, grijs-witte nerven op de bladeren maken deze kamerplant bijzonder. Ze lijken net op aders die door het blad heen lopen. Vandaar de bijnaam ‘aderplant’.

De Anthurium clarinervium groeit in het wild voornamelijk in de zuidelijkste gebieden van Mexico. Daar kunnen ze wel zo’n 40 centimeter hoog worden! Als je deze beauty in huis hebt, vergeet dan ook niet om af en toe over de bladeren heen te strijken. Ze zijn fluweelzacht. Als je jouw Anthurium goed verzorgt, kunnen de bladeren wel 30 cm groot worden. Wauw!

Let op! – De Anthurium houdt van een hoge luchtvochtigheid. Groeit je kamerplant niet goed? Denk er dan eens over na om een luchtbevochtiger aan te schaffen. Het jonge blad en de bloemen van Anthuriums zijn licht giftig, pas dus op met huisdieren of kinderen!
Lichtbehoefte – De Anthurium groeit in het wild in de schaduw van andere planten, pas dus op met direct zonlicht.
Water geven – Zorg dat de potgrond van deze aderplant altijd vochtig is. Besproei de bladeren ook regelmatig met een plantenspuit.

 

Lees alles over kamerplanten verzorging. Bekijk alle Anthurium planten.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 35 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Diervriendelijk

Licht giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld