Potmaat: 12 cmHoogte: ± 20 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht

Begonia Beleaf Maori Haze

Begonia Beleaf Maori Haze

Begonia Beleaf Maori Haze

 9,95

De Begonia beleaf ‘Maori haze’ is een kleine maar zeer kleurrijke kamerplant. De verschillende bladpatronen en –kleuren maken dit… Lees verder

Lees verder...

 9,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Begonia beleaf ‘Maori haze’ is een kleine maar zeer kleurrijke kamerplant. De verschillende bladpatronen en –kleuren maken dit tot een must have! De Begonia beleaf ‘Maori haze’ is een gemakkelijk te verzorgen, kleurrijke kamerplant. De Begonia is klein, maar zeker fijn! Door de vele bladeren krijgt hij een mooi volume. Combineer hem met een mooie pot en hij steelt de show in je woonkamer. De roze-groene bladeren zullen – als je goed kijkt – zelfs een zilveren glans afgeven.

De Begonia heeft een flinke familie, er bestaan namelijk wel 1895 soorten Begonia’s. Niet gek dat deze kamerplant zo populair is. Voor iedereen is er wel een Begonia te vinden. Tip: zet je Begonia beleaf ‘Maori haze’ om de zoveel maanden op een ander plekje. Je zult zien dat hij in elk licht een andere kleur heeft!

 

Let op! – De Begonia houdt van een hoge luchtvochtigheid. Zet hem dus liever niet boven de radiator.
Lichtbehoefte – De Begonia staat graag op een lichte plek, maar pas op met direct zonlicht. Daar houdt deze kamerplant niet van.
Water geven – Houd de potgrond van je Begonia altijd licht vochtig, en geef water in kleine beetjes. In de winter gaat de plant in ruststand, en heeft die weinig water nodig.

 

Lees alles over Begonia verzorging.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 20 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht