Potmaat: 13 cmHoogte: ± 25 cmStandplaats: Halfschaduw

Begonia Rex Odissi Begonia Purple Flame

begonia rex Odissi

Begonia Rex Odissi Begonia Purple Flame

 13,95

De Begonia Rex Odissi is een schitterende bladbegonia. Bijzonder vanwege de mooie bladtekening in combinatie met de mooie kleuren. Een pareltje onder de bladbegonia’s!

Lees verder...

 13,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Begonia Rex Odissi is een prachtige volle plant met een mooie bladtekening. Deze bladbegonia heeft een roze kern die omringt is met zilveren stippen en een donkerpaarse rand. Er zijn maar weinig Begonia’s met zo’n bijzondere uitstraling!

Ook leuk om te weten, Rex Odissi betekend God van Odissi wat afgeleid is van een dans uit India. De Begonia Rex komt niet uit India, maar groeit in de tropische gebieden van Amerika of de Himalaya. Daar groeien ze op de grond van een bosrijke omgeving in de schaduw.

Zet de plant op een lichte plaats uit de zon. Begonia’s houden van een vochtige omgeving en houden er niet van om besproeid te worden, je kan wel om de plant heen sproeien om de luchtvochtigheid te verhogen. Zodra deze plant een tekort aan water heeft zul je dat snel merken doordat de bladeren slapper gaan hangen en het blad zal verdrogen. Dat wil je natuurlijk liever voorkomen, dus zorg ervoor dat de grond lichtvochtig blijft. Lees hier meer over de verzorging van de Begonia.

 

Dit artikel wordt exclusief pot geleverd. Op zoek naar een bijpassende pot? Bekijk alle plantenpotten!

Extra informatie

Potmaat

13 cm

Hoogte

± 25 cm

Standplaats

Halfschaduw