Potmaat: 12 cmHoogte: ± 45 cmDiervriendelijk: Niet giftigStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht

Bromelia Guzmania Francesca

Bromelia Guzmania Francesca

Bromelia Guzmania Francesca

 10,95

De Bromelia guzmania francesca is een bloeiende kamerplant die weinig eisen heeft en makkelijk is in verzorging. Een prachtige Bromelia met… Lees verder

Lees verder...

 10,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Bromelia guzmania francesca is een bloeiende kamerplant die weinig eisen heeft en makkelijk is in verzorging. Een prachtige Bromelia met rood-witte bloem! De Bromelia guzmania francesca is een bloeiende kamerplant. De rood-witte bloem geeft meteen kleur aan jouw huis! Naast dat deze kamerplant hartstikke mooi is, is hij ook nog eens gemakkelijk te verzorgen. Best of both worlds dus. Een tropische toevoeging aan je plantencollectie.

De Bromelia is een echte oerplant en is al zo’n 65 miljoen jaar oud! Hij is ontstaan tijdens het Krijt, in het Andesgebergte. Tegenwoordig groeit de plant ook in het Midden- en Zuid-Amerika. En binnenkort in jouw woonkamer? De kleurrijke bromelia die boven de groene rozet uitsteekt wordt vaak gezien als de bloem van de kamerplant. In feite zijn dit gekleurde schutbladeren. De vrolijke kamerplant bloeit eenmalig, maar maandenlang.

 

Let op! – Zorg dat je de Bromelia goed verzorgt, als de ‘bloem’ afsterft, komt hij helaas niet meer terug.
Lichtbehoefte – Zet jouw Bromelia guzmania op een lichte plek, maar uit direct zonlicht. Onstaan er bruine vlekken? Zet hem dan iets donkerder.
Water geven – Geef de Bromelia water in de rozet in plaats van bij de potgrond. Zorg ervoor dat er altijd een laagje water in de kelk staat.

 

Lees alles over Bromelia verzorging.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 45 cm

Diervriendelijk

Niet giftig

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht