Caladium Strawberry Star – P 15 cm

Caladium strawberry star

Caladium Strawberry Star – P 15 cm

 19,95

De Caladium Strawberry Star is de stralende ster van ieder interieur. De plant valt direct op met zijn transparant-ogende bladeren, witte nerven en donkerroze vlekjes.

Lees verder...

 19,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Caladium Strawberry Star is een bijzonder plantje om te zien, met lichtgroene bladeren die haast transparant ogen. De plant valt op met zijn witte nerven en donkerroze vlekjes. Deze vlekjes hebben iets weg van verfspetters. Al met al een prachtige aanwinst voor het interieur! Wij zijn in ieder geval starstruck.

Plaats de Caladium Strawberry Star op een zeer lichte plek, maar niet in direct zonlicht. Zo ontvangt de plant voldoende licht, zonder kans te lopen op bladverbranding. Houd de potgrond constant licht vochtig door de plant regelmatig een kleine hoeveelheid water te geven. Zorg ervoor dat je nooit een grote hoeveelheid in één keer geeft, zodat de potgrond niet te nat wordt. Geef je toch een keertje teveel water? Als je een laagje hydrokorrels onderin de pot legt voor het oppotten, hoef je je hier geen zorgen over te maken. De plant staat zo niet met de wortels in een laagje water.