Hoogte: ± 70 cmPotmaat: 19 cm

Calathea Kennedy – P 19 cm

Calathea Kennedy

Calathea Kennedy – P 19 cm

 19,95

De Calathea Kennedy is een opvallende kamerplant met een prachtige bladtekening. De kleuren zien eruit alsof ze zijn aangebracht met een grove kwast.

Lees verder...

 19,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Calathea Kennedy is een opvallende kamerplant met een prachtige bladtekening. De bovenkant van het blad is licht- met donkergroen, en ziet eruit alsof de kleuren zijn aangebracht met een grove kwast. Net zoals bij vele Calathea’s, kleurt het blad van deze variant ook paars aan de onderkant. Doordat de Calathea zijn bladeren in de ochtend opent en in de avond weer sluit, kleurt de plant overdag vooral groen en ‘s avonds overheersend paars. Het is een plant die je niet gauw zal vervelen!

Plaats de Calathea op een plek in de halfschaduw, uit direct zonlicht. Houd de potgrond licht vochtig door de plant regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Besproei de plant daarnaast af en toe met een plantenspuit om de luchtvochtigheid op peil te houden. Kijk bij het water geven uit dat er geen overtollig water in de pot blijft staan. Dit kan namelijk wortelrot veroorzaken. Om de kans hierop te minimaliseren is het ook heel handig om hydrokorrels te gebruiken in de sierpot.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie over de Calathea verzorging.

Extra informatie

Hoogte

± 70 cm

Potmaat

19 cm