Hoogte: ± 25 cmPotmaat: 12 cm

Calathea Roseopicta Angela – P 12 cm

Calathea roseopicta angela

Calathea Roseopicta Angela – P 12 cm

 11,95

De Calathea Roseopicta Angela heeft een prachtige bladtekening, met in het midden lichte strepen en een lichtroze/lichtbeige bladrand. Deze luchtzuiverende kamerplant is een echte aanwinst voor de plantenverzamelaar.

Lees verder...

 11,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Calathea Roseopicta Angela komt van oorsprong uit het Zuid-Amerikaanse tropische regenwoud en behoort tot de Marantaceae familie. De groene kamerplant heeft een prachtige bladtekening, met in het midden lichte strepen die eruit springen door het contrast met de donkergroene bladeren. Deze bladtekening is omlijst door een lichtroze/lichtbeige bladrand. Het uiterlijk is niet de enige opvallende eigenschap van de Calathea Roseopicta Angela. De plant is namelijk sterk luchtzuiverend, en filtert schadelijke stoffen uit de lucht.

De Calathea Roseopicta Angela geeft de voorkeur aan een lichte standplaats of een plekje in de halfschaduw, zolang deze maar niet in direct zonlicht staat. Houd de potgrond licht vochtig door geregeld kleine beetjes water te geven. Zet de plant niet op een tochtige plaats.

Meer weten? Lees hier alles over de Calathea verzorging.

Extra informatie

Hoogte

± 25 cm

Potmaat

12 cm