Hoogte: ± 40 cmPotmaat: 14 cm

Calathea white star – P 14 cm

Calathea white star

Calathea white star – P 14 cm

 12,95

Net zoals alle Calathea’s, is ook de Calathea white star te herkennen aan een bijzondere, kleurrijke bladtekening. Deze specifieke soort valt op dankzij de witgroene delen van het blad, die bijna licht lijken te geven.

Lees verder...

 12,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Calathea white star is een ideale kamerplant voor een schaduwrijke plekken, zoals de badkamer of een donkere hoek. De plant komt namelijk uit het dichtbegroeide, tropische oerwoud van Zuid-Amerika. De Calathea white star valt niet alleen op dankzij de prachtige bladtekening, maar heeft ook een bijzonder ochtend- en avondritueel. De plant vouwt ‘s avonds namelijk zijn bladeren in, en opent ze de volgende ochtend weer. Om deze reden wordt de Calathea ook wel ‘living plant’ genoemd. Het openen en sluiten van de bladeren verloopt trouwens niet helemaal geruisloos. Schrik dus niet als de plant een ritselend geluid maakt.

Zet de Calathea op een lichte plek of in de halfschaduw, en vermijd direct zonlicht. Zorg er verder voor dat je de potgrond licht vochtig houdt, door de plant geregeld kleine beetjes water te geven.

Meer weten? Lees hier alles over de Calathea verzorging.

Extra informatie

Hoogte

± 40 cm

Potmaat

14 cm