Hoogte: ± 25 cmKleur: Potmaat: 15 cm

Parthenocissus Amazonica (Hangplant) – P 15 cm

Parthenocissus Amazonica

Parthenocissus Amazonica (Hangplant) – P 15 cm

 14,95

De Parthenocissus Amazonica is nieuw op de markt. Deze opvallende plant staat bekend om zijn smalle, puntige bladeren die een zilverachtige gloed hebben.

Lees verder...

 14,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Parthenocissus Amazonica is relatief nieuw op de markt. De bijnaam van deze plant is Suikerdruifje omdat er op de onderkant van het blad rondom de huidmondjes vorming is van suiker kristallen. Een bijzonder verschijnsel! Deze opvallende plant staat bekend om zijn smalle, puntige bladeren die een zilverachtige gloed hebben. Dit, in combinatie met de helderwitte nerven maakt de Cissus Amazonica tot een bijzondere aanwinst voor jouw interieur. De plant komt van oorsprong uit Brazillië, Panama en Costa Rica. Hier kronkelt hij op hoge snelheid door de jungles. Ook bij jou thuis zal de hangplant snel groeien, en moet daarom af en toe gesnoeid worden. Het is een gemakkelijke plant om te stekken. Kan zowel worden neergezet als opgehangen.

Houd de potgrond licht vochtig en zet de plant op een lichte standplaats, uit direct zonlicht. De Parthenocissus Amazonica groeit het mooist wanneer de luchtvochtigheid hoog is. Besproei de plant daarom geregeld met een plantenspuit, en zet hem af en toe in de badkamer tijdens het douchen.

 

Extra informatie

Hoogte

± 25 cm

Kleur
Potmaat

15 cm