Potmaat: 10 cmHoogte: ± 20 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglichtDiervriendelijk: Niet giftig

Cissus Discolor Begonia Rex Vine

Cissus Discolor

Cissus Discolor Begonia Rex Vine

 16,95

De Cissus Discolor is een opvallende bijzondere kamerplant met prachtige zilveren, groene en paarse kleuren. De bladeren zijn langwerpig en met zijn mooie bladtekening valt hij enorm op. Je kan deze plant zowel laten hangen of klimmen, wat een echt jungle gevoel creëert!

Lees verder...

 16,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Cissus Discolor wordt ook wel de Begonia Rex Vine of Koningswingerd genoemd. Oorspronkelijk komt de Cissus uit Java, waar hij in de tropische jungle tussen andere planten en bomen slingert. De Cissus is verre familie van de druif en heeft ranken waarmee hij zich om andere planten heen wikkelt om omhoog te groeien. De bladeren kunnen wel tot 20 centimeter worden, wat deze plant echt bijzonder maakt.

 

Let op! – Het is goed om te weten dat de Cissus overtollig suiker afvoert in de vorm van kleine bolletjes. Deze bevinden zich vaak onder aan het blad of op de stengels en zijn wit of zwart van kleur. Dit is niet schadelijk voor de plant, het is namelijk een natuurlijk proces.

Lichtbehoefte – Omdat de Cissus Discolor uit een tropische omgeving komt, is het belangrijk dat de plant ook een tropische verzorging krijgt. Zorgt er daarom voor dat de plant veel indirect krijgt.

Water geven – Een vochtige goed doorlatende bodem is ideaal voor de Cissus Discolor. Deze plant is ook erg geschikt in terraria! Als de Cissus het erg naar zijn zin heeft, dan groeit hij enorm snel.

 

 

Extra informatie

Potmaat

10 cm

Hoogte

± 20 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht

Diervriendelijk

Niet giftig