Hoogte: ± 15 cmStandplaats: Normaal daglicht

Clusia Rosea Lichtplantje Multicolour

Lichtplantje Multicolor

Clusia Rosea Lichtplantje Multicolour

 21,95

Het Clusia lichtplantje kun je van alle kanten bewonderen, wortels en al. Dit lichtplantje wordt geleverd met een lampje dat van…

Lees verder...

 21,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Het Clusia lichtplantje kun je van alle kanten bewonderen, wortels en al. Dit lichtplantje wordt geleverd met een lampje dat van kleur kan veranderen. Welke kleur dit is, bepaal jij zelf met en afstandsbediening! Het Clusia rosea lichtplantje staat met haar wortels op water. Deze manier van planten groeien wordt ook wel hydroponie genoemd. Niet alle planten zijn geschikt voor hydroponie, maar er zijn genoeg planten om uit te kiezen. De Clusia rosea is een echte favoriet onder de hydroponie planten. Haar diepgroene, dikke blaadjes groeien vrij breed, wat de kamerplant een mooi geheel maakt met het glazen vaasje.

Het Clusia lichtplantje wordt kant en klaar geleverd. Inclusief vaasje, multicolour lampje en afstandsbediening. Alles wat je nodig hebt om de Clusia én haar wortels helemaal in de spotlight te zetten!

Let op! Zet de wortels niet geheel onder water, maar vul het water tot ca. halverwege de wortels. Zo krijgen de wortels genoeg zuurstof.
Lichtbehoefte – Zet het lichtplantje op een plek met veel licht, maar geen direct zonlicht.
Water geven – Ververs het water van dit lichtplantje eens in de twee weken. Giet het vaasje voorzichtig leeg terwijl je de wortels erin laat zitten. Vul het vaasje daarna aan met water op kamertemperatuur.

 

Lees alles over Clusia verzorging of ontdek meer hydroponie!

Extra informatie

Hoogte

± 15 cm

Standplaats

Normaal daglicht