MET LAMPJE
Hoogte: ± 15 cmStandplaats: Normaal daglichtDiervriendelijk: GiftigWaterbehoefte: Gemiddeld

Clusia Rosea Lichtplantje

Clusia Lichtplantje

Clusia Rosea Lichtplantje

 16,95

Het Clusia rosea lichtplantje is een stralende kamerplant die je van alle kanten kunt bewonderen. Dankzij het bijgeleverde lampje staan deze kamerplant en haar wortels helemaal in de spotlights.

Lees verder...

 16,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Het Clusia rosea lichtplantje is een stralende kamerplant die je van alle kanten kunt bewonderen. Dankzij het bijgeleverde lampje staan deze kamerplant en haar wortels helemaal in de spotlights. De Clusia komt van oorsprong uit het Caribisch gebied. Hier komt de plant op allerlei plekken voor. Op zoveel plekken zelfs, dat hij door lokale bewoners als onkruid wordt behandeld. Hier zien we dat heel anders: deze mooie, sterke én luchtzuiverende kamerplant verdient een ereplaats in huis.

Het Clusia rosea lichtplantje staat met haar wortels op water. Deze manier van planten groeien wordt ook wel hydroponie genoemd. Niet alle planten zijn geschikt voor hydroponie, maar er zijn genoeg planten om uit te kiezen. De Clusia rosea is een echte favoriet onder de hydroponie planten. Haar diepgroene, dikke blaadjes groeien vrij breed, wat de kamerplant een mooi geheel maakt met het glazen vaasje.

Het Clusia rosea lichtplantje wordt kant en klaar geleverd, inclusief lampje, batterijen, vaasje & plankje. Het enige dat je hoeft te doen, is water toevoegen en een mooi plekje uitzoeken.

Let op! – Zet de wortels niet geheel onder water, maar vul het water tot ca. halverwege de wortels. Zo krijgen de wortels genoeg zuurstof. De Clusia is giftig. Zowel de groene vruchten, als het sap uit de plant is giftig voor mensen en huisdieren.
Lichtbehoefte –
Zet het lichtplantje op een plek met veel licht, maar geen direct zonlicht.
Water geven – Ververs het water van dit lichtplantje eens in de twee weken. Giet het vaasje voorzichtig leeg terwijl je de wortels erin laat zitten. Vul het vaasje daarna aan met water op kamertemperatuur.

Lees alles over Clusia verzorging of ontdek meer hydroponie!

Extra informatie

Hoogte

± 15 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Diervriendelijk

Giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld