BESTSELLER
Potmaat: 17 cmHoogte: ± 65 cmStandplaats: Normaal daglicht

Codiaeum Excellent Wonderstruik

Codiaeum Croton

Codiaeum Excellent Wonderstruik

 14,95

Croton Codiaeum (wonderstruik) is een opvallende kamerplant met kleurrijke bladeren. De bladeren kunnen geel, oranje, rood en paars kleuren; prachtige…

Lees verder...

 14,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Codiaeum Excellent (wonderstruik) is een opvallende kamerplant met kleurrijke bladeren. De bladeren kunnen geel, oranje, rood en paars kleuren; prachtige herfsttinten, het hele jaar door! Croton Codiaeum wordt ook wel wonderstruik genoemd. Deze bijnaam heeft de kamerplant te danken aan zijn wonderlijke bladeren. Van oorsprong komt de Croton uit Indonesië en India, waar hij veel aan bosranden en op open velden te vinden is.

Let op! – Zorg ervoor dat er nooit een laag water onder in de pot blijft staan, wat tot wortelrot kan leiden. Met gebruik van hydrokorrels of perliet kun je helpen voorkomen dat je de Croton Excellent te veel water geeft.
Licht – Zet de wonderstruik van de herfst tot en met de lente op een zonnige plek, met minimaal 5 uur direct zonlicht per dag. In de zomer mag je de kamerplant iets verder van het raam zetten; de middagzon kan dan wat te fel zijn.
Water geven – Houd de potgrond constant licht vochtig door de wonderstruik regelmatig een scheut water te geven. In de winter verbruikt de kamerplant minder water, waardoor je de watergift dan wat mag terugbrengen.

Lees alles over kamerplanten verzorging.

Extra informatie

Potmaat

17 cm

Hoogte

± 65 cm

Standplaats

Normaal daglicht