Hoogte: ± 40 cmKleur: Potmaat: 17 cm

Dieffenbachia Crocodile Variegata

Dieffenbachia Crocodile Variegata

Dieffenbachia Crocodile Variegata

 39,95

De Dieffenbachia Crocodile Variegata is een fraai ogende kamerplant. De bladtekening van deze plant heeft bijzondere witte en groene vlekken. Met een beetje fantasie lijkt het blad net op de rug van een krokodil.

Lees verder...

 39,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Dieffenbachia Crocodile Variegata is een fraai ogende kamerplant. De bladtekening van deze plant heeft bijzondere witte en groene vlekken. Met een beetje fantasie kun je zien dat het blad net op de rug van een krokodil lijkt. De Dieffenbachia is over het algemeen een zeer sterke kamerplant. In de natuur kun je de plant tegen komen in tropische regenwouden. Deze uitvoering is een nieuw soort en zul je niet snel tegen komen.

Zet de plant op een lichte plek uit de zon. Teveel zonlicht in de zomer zorgt er namelijk voor dat de plant gele of bruine randen krijgt. Geef de plant in de zomer eenmaal per week water zodat de grond licht vochtig is. In de winter mag dit eens per 10 dagen zijn. Pas op dat er geen overtollig water in de pot blijft staan. Voor meer Dieffenbachia verzorging tips bekijk de link.

Extra informatie

Hoogte

± 40 cm

Kleur
Potmaat

17 cm