Hoogte: ± 50 cmPotmaat: 17 cm

Dieffenbachia summer style – P 17 cm

dieffenbachia summer style

Dieffenbachia summer style – P 17 cm

 12,50

Met de Dieffenbachia summer style haal je echt de zomer in huis. De plant heeft zijn nickname te danken aan het opvallende blad, dat grote witgele vlakken heeft.

Lees verder...

 12,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De naam zegt het al: met de Dieffenbachia summer style haal je echt de zomer in huis. De perfecte remedie tegen een herfst- of winterdipje. Deze Dieffenbachia heeft zijn nickname te danken aan zijn opvallende blad, dat grote witte vlakken heeft. Van oorsprong komt de plant uit het tropische Midden- en Zuid-Amerika, waardoor hij de voorkeur geeft aan een warme en vochtige omgeving.

Zet de Dieffenbachia summer style op een lichte standplaats, uit direct zonlicht. Houd de potgrond licht vochtig door regelmatig kleine beetjes water te geven, en besproei de bladeren regelmatig met een plantenspuit. In de winter heeft de Dieffenbachia wat minder water nodig. Zorg er tenslotte voor dat de plant niet op de tocht staat. Let op: Het sap wat in de Dieffenbachia zit is giftig. Kijk dus uit met kinderen en huisdieren omdat dit voor irritaties kan zorgen.

Meer weten? Lees hier alles over de Dieffenbachia verzorging.

Extra informatie

Hoogte

± 50 cm

Potmaat

17 cm