-15%
Potmaat: 19 cmHoogte: ± 80 cmKleur: Groen, WitStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht

Epipremnum Pinnatum Variegata op mosstok

Epipremnum Pinnatum Variegata op mosstok

Epipremnum Pinnatum Variegata op mosstok

 54,95

De Epipremnum Pinnatum Variegata op Mosstok is een prachtige, zeldzame kamerplant. Met de juiste verzorging en ondersteuning kan deze bonte plant onwijs groot worden!

Lees verder...

 54,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Epipremnum pinnatum variegata (op mosstok) is een zeldzame klimplant. Van oorsprong komt de Epipremnum uit Zuidoost-Azië, waar hij via bomen omhoog klimt. Zonder ondersteuning transformeert deze plant op den duur tot een hangplant, maar wij raden aan om de natuurlijke leefomgeving na te bootsen. Deze uitvoering wordt ondersteund door de mosstok. Wanneer deze kamerplant de kans krijgt om te klimmen, zullen zijn bladeren een stuk sneller hun volwassen vorm aannemen.

Wanneer de bladeren groot zijn, kunnen ze zelfs fenestraties (gaten) ontwikkelen in het blad! Des te meer reden om deze kamerplant te laten klimmen.

Let op! – Het sap dat uit de stengels of bladeren van de de Epipremnum Pinnatum Variegata komt kan irriterend zijn voor de huid. Bij inname is de plant licht giftig, dus pas op met huisdieren en kleine kinderen.

Lichtbehoefte – Zet deze kamerplant op een plek met veel indirect licht. Doordat de witte delen van de plant geen fotosynthese kunnen uitvoeren, hebben de groene delen van het blad extra veel licht nodig.

Water geven – Zorg ervoor dat de potgrond in de lente, zomer en herfst constant licht vochtig is. In de winter mag deze best wat opdrogen tussen gietbeurten in.

Lees alles over Epipremnum verzorging.

Extra informatie

Potmaat

19 cm

Hoogte

± 80 cm

Kleur

Groen, Wit

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht