Potmaat: 12 cmHoogte: ± 20 cmStandplaats: Normaal daglicht

Ficus Shivereana Moonshine Rubberboom

Ficus Shivereana Moonshine

Ficus Shivereana Moonshine Rubberboom

 24,95

De Ficus Shivereana Moonshine is een sterke plant met prachtige variegatie op de bladeren. Deze plant wordt ook wel rubberboom genoemd, vanwege zijn dikke bladeren.

Lees verder...

 24,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Ficus Shivereana Moonshine is een bijzondere plant. Met zijn opvallende bladeren met variegata is hij nét wat anders dan zijn soortgenoten. De bonte bladeren zijn wit met licht en donkergroene spikkels. De ficus wordt ook wel rubberboom genoemd. Het is een sterke kamerplant die je interieur opfleurt.

De Ficus komt oorspronkelijk uit Zuidwest-Azië, maar groeit inmiddels ook in het Middellandse Zeegebied. Er zijn ongeveer 750 soorten Ficussen die enorm verschillen in grootte, bladvorm en bladkleur. Sommige Ficussen staan bekend om zijn zoete vrucht, de vijg. De Ficus Shivereana Moonshine is echter een echte sierplant.

 

Let op! –  De Ficus Shivereana Moonshine kan slecht tegen temperatuurwisselingen. Zet de kamerplant daarom nooit op een tochtige plek. Probeer deze plant ook zoveel mogelijk op dezelfde standplaats te houden.
Lichtbehoefte – Je kunt de rubberplant zowel op een lichte plek (uit direct zonlicht) of in de halfschaduw zetten. Houd er wel rekening mee dat de plant beter groeit op een lichtere plek.
Water geven – Geef de Ficus net genoeg water om de potgrond vochtig – maar niet nat! – te maken. Laat de potgrond kort opdrogen voor je weer water geeft. In de winter mag de potgrond wat meer opdrogen tussen gietbeurten in.

 

Lees alles over Ficus verzorging.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 20 cm

Standplaats

Normaal daglicht