Geef jij deze Groene Kneusjes een tweede kans?

groene kneusjes

Geef jij deze Groene Kneusjes een tweede kans?

Heb jij groene vingers en een groen hart? Zet je dan in voor onze Groene Kneusjes: groene & bloeiende plantjes die wat extra liefde nodig hebben. Ze hebben een schoonheidsfoutje, zijn van wat mindere kwaliteit of gewoon een beetje kneuzig. Om deze plantjes niet te verspillen, verpakken we ze in onze Groene Kneusjes box. Een box gevuld met een verrassing aan plantjes, die jij een tweede kans kunt geven. En dat natuurlijk tegen een zacht prijsje.

Goedkope planten die wat extra liefde nodig hebben

Onze Groene Kneusjes zien er mogelijk een beetje zielig uit bij aankomst. Ze kunnen een schoonheidsfoutje hebben, of ze zijn van wat mindere kwaliteit. Soms zijn de Kneusjes simpelweg wat te “oud”. Bij de groothandel worden planten namelijk ook vaak weggedaan als ze te lang in de schappen staan. Ondertussen worden de planten wel verzorgd, maar na een bepaalde tijd is het de regel dat deze planten plaatsmaken voor verse planten – zelfs als er weinig tot niks mis mee is. En wat zou het toch sneu zijn als al deze plantjes bij het oud vuil zouden belanden! Zij kunnen er natuurlijk ook niks aan doen, en willen dolgraag een tweede kans. Want hoewel ze er soms wat minder fraai uitzien, wil dat niet zeggen dat deze goedkope planten nooit meer op kunnen bloeien of niet nuttig zullen zijn. Alle planten zorgen voor zuurstof, verlagen je stressniveau en hebben daardoor een positief effect op je humeur. Of ze nu perfect zijn of niet. En voor de minder perfecte Kneusjes geldt: wat extra water, een nieuw potje of een goede standplaats kan al een wereld van verschil maken. Ga jij de uitdaging aan?

Deze plantenliefhebbers gingen je voor

Voorwaarden & levertijden

De Groene Kneusjes box bestaat enkel uit kneusjes: planten die eigenlijk bedoeld waren voor de verkoop, maar toch niet mooi genoeg bleken te zijn. Deze planten zijn misschien een beetje ‘kneuzig,’ maar kunnen zeker nog een mooi leven tegemoet gaan met de juiste verzorging en liefde. Je zult dan ook nooit levenloze planten ontvangen, of planten die besmet zijn met een plaag. Elke box wordt uitvoerig getest voor verzending.

Omdat de Groene Kneusjes een wat minder hoog supermodel-gehalte hebben dan onze normale plantjes, gelden er aangepaste voorwaarden. Waar je gewone planten binnen 14 dagen retour kunt sturen, geldt er geen retourrecht voor de Groene Kneusjes box.

Hoeveel planten zitten er in de box?

Het aantal planten verschilt aardig op basis van de plantsoort en potmaten, maar je kunt er vanuit gaan dat je 10 tot 12 planten in een box ontvangt. De potmaten variëren van ongeveer 5 cm in diameter tot maximaal 17 cm in diameter. Soms met een enkele uitzondering.

Welke planten zitten er in mijn box?

De inhoud van de box wordt ter plekke bepaald op basis van de planten die we kunnen onderscheppen. Herken je een plantsoort niet, en heeft deze geen kaartje? Kijk dan even of de naam in de kwekerspot gegraveerd staat. Dit is bij een deel van de planten het geval. Staat de plantnaam hier niet genoteerd? Dan kun je altijd gebruik maken van de gratis Plantsnap app. Deze app herkent planten op basis van foto’s.

Kan ik / kunnen wij meerdere boxen bestellen om verzendkosten te besparen?

Er kan slechts 1 box per zending worden besteld. Dit vanwege de grote vraag, maar ook omdat wij per box de verzendkosten van €5,36 (binnen NL, voor België en de Waddeneilanden gelden andere tarieven) moeten afdragen aan onze vervoerder. Hier zouden wij helaas anders niet mee uitkomen omdat de prijs heel erg laag is voor het aantal plantjes dat je ontvangt.  

Kan er rekening worden gehouden met planten die giftig zijn voor kinderen of huisdieren?

Wij kunnen in de de Groene Kneusjes box helaas geen onderscheid maken tussen giftige / niet giftige planten. Daarnaast kun je geen voorkeuren voor bepaalde planten doorgeven.

Wat moet ik doen als er een aantal blaadjes zijn losgeraakt/gescheurd tijdens het vervoer?

Doordat een deel van de plantjes uit de Groene Kneusjes box iets ouder of van wat mindere kwaliteit is, kan het soms voorkomen dat het vervoer ze wat zwaarder valt dan verse planten van hoge kwaliteit. Hierdoor kan het een enkele keer gebeuren dat één of enkele plantjes uit de box wat blaadjes verliezen/scheuren. Dit bladverlies is doorgaans minimaal en niet schadelijk voor de plant. Als je ze wat extra liefde geeft is het bladverlies in no time niet meer zichtbaar! We bieden dan ook geen compensatie voor planten die enkele blaadjes hebben verloren/gescheurd tijdens het vervoer.

Verzorgingstips: zo red je jouw Groene Kneusjes

 1. Zorg voor drainage. Kies voor een pot met een gat onderin, of plaats hydrokorrels onderin de pot.
 2. Voel goed aan de potgrond. Is deze erg vochtig, of juist droog? Pas de watergift hier dan op aan. Neem een kijkje op onze verzorging-pagina voor de ideale watergift per plantsoort.
 3. Bruine/verdorde blaadjes? Knip ze enkele centimeters boven de stam af. Zo kan de plant alle energie in de goede delen steken.
 4. Zorg voor voldoende licht. De meeste planten geven de voorkeur aan een zeer lichte standplaats, uit direct zonlicht. Maar er zijn natuurlijk uitzonderingen. Lees meer over jouw plantensoorten op onze verzorging pagina, of op een productpagina van de plantsoort.
 5. Creëer een mini-broeikas door een plastic zak over de plant te plaatsen. Dit is vooral een goede oplossing voor tropische planten, die behoefte hebben aan een hoge luchtvochtigheid. Dit broeikasje kan al binnen een paar dagen wonderen verrichten. Hierna mag je de zak er weer afhalen.

Tegen plantenverspilling

Hoewel wij alle plantjes vers van de kweker leveren, zit er soms een plantje van mindere kwaliteit tussen. Omdat wij garant staan voor topkwaliteit planten, zullen we deze mindere plantjes – de Groene Kneusjes – niet versturen. We namen deze plantjes dan onder onze hoede, en ze zijn bijna altijd prachtig hersteld. Bij Plantje.nl doen we ons best om zoveel mogelijk milieubewuste keuzes te maken. En dat betekent: zo min mogelijk verspilling. Maar ons kantoor puilt inmiddels uit van de ex-Kneusjes, en daarom gingen we op zoek naar een nieuwe oplossing. Zo is de Groene Kneusjes box ontstaan. Een set goedkope planten die met de juiste verzorging weer helemaal kunnen opleven!

Anderen bekeken ook:

Het beste cadeau voor de plantenliefhebber

Zoek je een cadeau voor een plantenliefhebber? Dan kun je natuurlijk altijd een mooie plant voor hem of haar kopen. Maar de plantenliefhebber met groene vingers is altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Plantjes kweken, stekken of natuurlijk redden. Met onze Groene Kneusjes box geef je hem of haar het perfecte planten cadeau. Meerdere projectjes om de groene vingers voor uit de mouwen te steken. Nieuwe plantjes om te redden, nieuwe stekjes om te creëren en een prachtige uitbreiding voor de plantencollectie. Natuurlijk is de Groene Kneusjes box ook een prachtig planten cadeau voor jezelf. Het is tenslotte een verrassing welke plantjes je ontvangt!

Deel dit bericht

Comments (67)

 • Yasmine Reageer

  Hi! Hoeveel plantjes zitten er in deze box?

  op 27 februari 2020 om 19:55
  • Plantje Team 🌿 Reageer

   Hi Yasmine,

   Bedankt voor je berichtje. Dit kan variëren van ongeveer 5 tot 9 plantjes.

   Mocht je verdere vragen hebben laat het ons weten.

   Groetjes!

   op 5 maart 2020 om 14:19
   • Geeke Reageer

    Hoi! Zijn het binnen of buitenplanten?

    op 2 april 2020 om 16:50
   • Fleur Reageer

    Hi,

    Zijn deze plantjes voor binnen of buiten?

    Groet, Fleur

    op 8 april 2020 om 20:21
  • Sonja Reageer

   Betreft dit allern kamerplanten of ook tuinplanten

   op 26 maart 2020 om 17:35
  • Jordan Reageer

   Zitten er planten tussen die giftig zijn voor katten?

   Vriendelijke groeten,

   Jordan

   op 26 maart 2020 om 18:43
  • Nicole Reageer

   Hoi!
   Wat een mooi idee dit!
   Gaat het bij de kneusjesbox alleen om kamerplanten of is er ook een tuinplanten variant?

   Groetjes

   op 4 april 2020 om 19:19
 • Esther Reageer

  Kreeg de mail binnen en heb er direct 1 besteld. Ben heel erg benieuwd!
  Wat een ontzettend goed idee en mooi initiatief! 😊

  op 27 februari 2020 om 20:12
  • Plantje Team 🌿 Reageer

   Dankjewel voor je bestelling en berichtje, Esther! Wat leuk om te lezen :-). We wensen je veel plezier toe van jouw Kneusjes!

   op 5 maart 2020 om 14:29
  • Lies Reageer

   Hallo!
   Is het ook mogelijk om een kneusjes pakket te krijgen waar niet-giftige planten in zitten? Mijn kat knabbelt nog wel eens aan plantjes.

   op 5 april 2020 om 10:46
 • Cait Reageer

  Heb hem bestelt! Ben erg benieuwd, en hou wel van een uitdaging! Normaal gezien koop ik ook altijd de kneusjes uit winkels, die onderhand allemaal erg mooi en gegroeid zijn

  op 27 februari 2020 om 22:43
  • Plantje Team 🌿 Reageer

   Hi Cait,

   Dankjewel voor je bestelling en bericht! We wensen je veel plezier toe van de plantjes. Wat leuk dat je jouw eerdere kneusjes al hebt laten uitgroeien tot mooie, grote planten. De plantjes uit deze box zullen vast en zeker ook zo’n mooie toekomst tegemoet gaan 🙂

   op 5 maart 2020 om 14:27
   • Sharon Reageer

    Ik heb zeker intresse in de bpx maar ben ik wel benieuwd of er een mogelijk heid is alleen buiten planten te krijgen! In huis heb ik er genoeg in de tuin nog plek genoeg!

    op 31 maart 2020 om 14:50
   • Tessa Reageer

    Hoi, ik vind het een top idee en wil al lang plantjes in huis, maar ik heb echt geen groene vingers en ken bijna niets van verzorging… is het dan wel een goed idee? Bedankt voor de tips! Groetjes Tessa

    op 8 april 2020 om 11:17
   • Berenice Reageer

    Kan er bij een bestelling ook rekening gehouden worden met verzoeken? Ik zit met 2 kleine kinderen, dus kan momenteel alleen plantjes huisvesten die niet giftig zijn voor kinderen.

    op 10 april 2020 om 14:44
   • H v Hees Reageer

    Hebben jullie ook zo een box met tuinplanten?

    op 10 april 2020 om 16:03
  • Desiree Bus Reageer

   Wat een leuk initiatief ik ga bestellen

   op 27 maart 2020 om 16:22
 • Mirjam Reageer

  Wat een leuk idee <3

  op 28 februari 2020 om 09:37
  • Plantje Team 🌿 Reageer

   Dankjewel voor het compliment, Mirjam! 🙂

   op 5 maart 2020 om 14:30
  • Inge Reageer

   Hallo, ik zag een leuke advertentie van de ‘kneusjes’. Nu lijkt me dat wel wat maar zijn het alleen planten voor binnen of ook voor buiten?

   op 30 maart 2020 om 14:11
  • Zara Reageer

   Hoi!

   Ik wil super graag zo een box kopen, maar vind het best moeilijk om bijpassende sierpotten te kopen omdat ik de maat van de planten natuurlijk niet weet…

   Is er een potmaat die vaak in deze boxen gebruikt wordt?

   op 1 april 2020 om 16:11
 • els Reageer

  Versturen jullie ook naar belgie & wat zijn de kosten dan?

  op 28 februari 2020 om 19:54
 • Esther Klein-Duivenvoorden Reageer

  Net mijn box ontvangen. Ben eigenlijk best teleurgesteld.
  Misschien waren mijn verwachtingen te hoog, maar het valt me echt tegen.
  Ik had eigenlijk gedacht dat er alleen binnenplaatsen in zouden zitten en dat er dan ook wel wat meer aparte, een grotere of bijzondere plant tussen zou zitten. Maar behalve de Sarracenia is het niets bijzonders. Een graslelie, een pannekoekenplantje, 3 echeveria’s, gras voor in de tuin? Een kalanchoe en een varen.
  Voor mij helaas niet voor herhaling vatbaar.

  op 5 maart 2020 om 12:07
  • Plantje Team 🌿 Reageer

   Beste Esther,

   Bedankt voor je reactie. We hebben dit initiatief echt opgezet om verspilling tegen te gaan, en versturen hierbij planten die nog een tweede kans verdienen. De nadruk ligt niet zo zeer op het verzenden van grote/bijzondere planten. Deze kunnen er natuurlijk tussen zitten, maar het gaat ons er vooral om dat planten met een schoonheidsfoutje alsnog een mooi leven tegemoet kunnen gaan. Omdat het altijd een verrassing is welke planten je krijgt en ze altijd wel een mankementje zullen hebben, bieden we de planten voor deze lage prijs aan. Zo kon je nu 9 planten ontvangen voor slechts €17,95. Als we een box zouden aanbieden waarbij er gegarandeerd grote en/of bijzondere planten in zouden zitten, zouden we deze op de traditionele manier moeten bestellen. De prijs zou dan aardig omhoog schieten. Dit project is echt gericht op het redden van planten die overblijven, waarbij we nooit van tevoren weten welke planten het precies zijn. Mocht er in onze omschrijving iets genoteerd staan dat je deze andere indruk heeft gegeven, dan horen we dit graag!

   Wat betreft het type planten: in principe zitten er altijd alleen binnenplanten in de box. Het gras dat je noemt, Juncus effusus Pencil Grass, is zowel geschikt voor binnen als voor buiten.

   Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, dan horen we het graag!

   op 5 maart 2020 om 14:21
   • Esther Klein-Duivenvoorden Reageer

    Dank je wel
    Voor je reactie. Ik snap het principe natuurlijk. Daarom heb ik hem ook besteld. Het initiatief is super. Ik denk dat het ook komt door de foto die er bij staat. Dat gaf toch een wat leuker beeld dan de doorgeschoten echeveria’s en het gras.
    Er staat ook in de tekst dat het een ‘prachtige uitbreiding van je plantencollectie’ is. En in mijn geval is dat niet zo. Maar dat ligt misschien ook aan mijn bestaande collectie.
    Misschien voor iemand anders wel leuk. Dank voor de reactie in ieder geval.

    op 5 maart 2020 om 14:42
    • Plantje Team 🌿 Reageer

     Hi Esther,
     Dankjewel voor je reactie en toelichting op de feedback! Hopelijk kun je alsnog een mooi plekje vinden voor jouw kneusjes, of wellicht iemand anders er blij mee maken :-).

     op 11 maart 2020 om 16:04
     • Lisa

      Zojuist mijn kneusjes box ontvangen met ongeveer 13 plantjes. Van mini tot middel groot formaat. Ik heb geen idee wat voor planten het zijn maar ik vind ze super leuk! Ik verwachte een doos met kneusjes maar ik snap niet waarom deze niet verkocht kunnen worden want ze zijn gewoon ‘goed’ in mijn ogen.

      op 10 april 2020 om 16:04
    • Marit Reageer

     Misschien een idee om de kneusjes ook los aan te bieden voor een lagere prijs. Zo kunnen mensen toch kiezen en is er geen teleurstelling als de box binnenkomt.

     op 25 maart 2020 om 13:54
    • Marcel Busser Reageer

     Bedankt voor de geweldige gevarieerde box die ik mocht ontvangen. Hele mooie plantjes die ik zeker niet de titel’kneus’ zou willen geven. Mijn huis en balkon is er enorm mee opgeknapt.
     Nogmasls bedankt en ik zal jullie zeker aanbevelen.

     op 10 april 2020 om 15:44
   • Christa Reageer

    Zijn het alleen binnenplantjes of ook buitenplantjes. Bij mij binnen overleven alleen de vetplantjes…

    op 20 maart 2020 om 16:13
  • Amy Reageer

   Ik heb vandaag mijn kneusjes ontvangen, een hele mooie volle doos met 12 planten van redelijk formaat. Op een plantje na waar 2 blaadjes van gescheurd zijn, kan ik niet achterhalen waarom het kneusjes zijn. Ze zien er super mooi uit.

   op 4 april 2020 om 17:32
 • Monique Reageer

  Net m’n box binnen gekregen en ben er super blij mee!! Prachtige planten, waar weinig mis mee is.

  op 6 maart 2020 om 11:55
  • Plantje Team 🌿 Reageer

   Daar worden wij weer blij van, Monique :-). Veel plezier van de planten!

   op 11 maart 2020 om 15:59
  • Janna Schropp Reageer

   Zijn het binnen of buitenplanten?

   Ik heb binnen al genoeg planten, maat buiten kan ik wel een paar extra kneusjes opvangen!

   op 25 maart 2020 om 20:35
 • Marjolijn den Hartog Reageer

  Wanneer is de kneusjesbox weer beschikbaar?

  op 7 maart 2020 om 21:22
 • Plantlover403 Reageer

  Net gemist helaas. Komen ze nog terug?

  op 8 maart 2020 om 20:45
 • Mitchel Reageer

  Iemand heeft me hier een berichtje over gestuurd en ik werd meteen super enthousiast, maar net wat te druk en iets te veel tabbladen open mijn laptop en dus wat langer geduurd voor ik er naar kon kijken!

  Tot mijn spijt zie ik de box niet meer in de webshop, klopt dat? Super zonde anders, maar helaas. Zal het nog eens terugkeren of nog geen idee? 🙂

  op 10 maart 2020 om 23:54
 • Lim Reageer

  Net mijn Box binnen gekregen en ben blij verrast!
  Snelle levering en een doos vol met 7 planten/plantjes die er stuk voor stuk nog prima uit zien!
  Misschien een leuk idee om er voortaan bij te vermelden welke planten er precies geleverd zijn. Ik zou dat zelf graag willen weten omdat ik het fijn zou vinden om online wat verzorgings tips te bekijken.
  Ik weet nu niet zo goed wat voor “kneusjes” ik gekregen heb.

  op 20 maart 2020 om 15:49
 • Simone Reageer

  Zou graag een kneusjesbox bestellen, maar ik heb een kat die overal aan snuffelt. Normaal gesproken eet ie geen planten maar ik heb begrepen dat sommige planten giftig zijn voor katten. Dus ik heb nu gewoon niks staan maar dat is ook nogal ongezellig.
  Al mijn dieren komen uit asiel of opvang, dus kneusjesplanten passen daar prima bij, maar alleen als mijn kat er niks van krijgt als ie er per ongeluk toch een keer in hapt :-).
  Wat is jullie advies?

  op 20 maart 2020 om 23:27
 • Roxanne Reageer

  Is het mogelijk om een doos te bestellen met plantjes die zeker niet giftig zijn voor katten? Dat is namelijk het enige wat me tegen houd!

  op 25 maart 2020 om 09:07
 • A. Reageer

  Zijn het binnen- of buitenplanten?

  op 25 maart 2020 om 09:59
 • Annelies Reageer

  Is het pakket met kamerplanten of ook buiten planten?

  op 25 maart 2020 om 12:52
 • Sophie Reageer

  Goedendag!

  Ik heb een dreumes in huis die gek is op plantjes en zou graag kneusjes aanschaffen, maar liever geen plantjes die giftig zijn… is het mogelijk om kneusjes te bestellen zonder giftige plantjes erin?

  Groet en dank voor dit leuke initiatief!

  op 25 maart 2020 om 17:59
 • Hermina Reageer

  Hi.
  Zijn het binnenplanten of buitenplanten of een mix?

  Groetjes!

  op 27 maart 2020 om 17:56
 • Marja Reageer

  Wauw vandaag de kneusjes box ontvangen en wat zaten er veel in wel 14 stuks. De ene nog leuker dan de ander. Leuk om het in huis gezellig te maken, ik raad het zeker iedereen aan. Je kunt ze ook weggeven en er iemand anders blij mee maken in deze tijd.

  op 27 maart 2020 om 22:44
 • Dbree Reageer

  Mooi project!
  Ik zou graag een doos willen bestellen mits ze huisdiervriebdelijk zijn (konijn). Er zijn nog al wat planten giftig. Als dat mogelijk is, hoor ik het graag.

  Groetjes

  op 29 maart 2020 om 22:44
 • Myrthe Reageer

  Hoi!
  Kan de doos ook alleen buitenplaatsen bevatten of zijn het binnen en buitenplanten?

  op 30 maart 2020 om 11:13
 • Femke Reageer

  Hoi,
  Wat een leuk idee!
  Is het ook mogelijk een box te krijgen met planten die niet giftig zijn voor katten? Het zou jammer zijn als ik de helft van de box anders alsnog weg zou moeten doen…
  alvast bedankt,

  Groeten Femke

  op 30 maart 2020 om 15:01
 • Angélique Reageer

  Hallo Plantje.nl,
  Ik heb net mijn Groene kneusjesbox besteld en ben zeer benieuwd. Niet zozeer wat erin zit (alhoewel ik natuurlijk op leuke, aparte planten hoop) maar in welke staat ze verkeren. Zou ik teleurgesteld zijn of juist verrast? Ach, hoe dan ook: het weer in volle glorie terugbrengen is de uitdaging toch? En ik reken maar zo, voor een gemiddelde plant bij de Intratuin ben je ook minimaal eur 17.50 kwijt. Excited!

  op 31 maart 2020 om 16:00
 • Sabrina Reageer

  Hebben jullie ook vaste buitenplanten?

  op 1 april 2020 om 21:34
 • José Kregting-Arts Reageer

  Net mijn box binnen gekregen en ik vind hem helemaal geweldig! Er zaten maar liefst 14 planten in, die er in mijn ogen bijna allemaal nog goed uitzien! Ben er superblij mee. Bedankt, superinitiatief!

  op 3 april 2020 om 10:38
 • Kim Reageer

  Heehallo,
  Net mijn box binnen gehad: supergaaf! Erg blij mee en mooie planten! 🙂 Alleen had ik de hoop, als (nog) niet echt plantenkenner, dat er labeltjes op de planten zouden zitten of een overzichtje zodat ik een zoektocht op Google kon starten. Help! Ik heb jullie site al afgespeurd, maar kom er niet helemaal uit. Kunnen jullie misschien helpen?

  op 3 april 2020 om 11:09
 • Chanine van den Berg Reageer

  31 mrt besteld en vandaag al binnen. 13 planten en allemaal nog super mooi.. Deze box kan je geen kneusjesbox noemen hoor 😉
  Ben er super blij mee en vind het echt een leuk initiatief. Enige jammer was dat ik er maar 1 kon bestellen 🤪. Ik ben blij 🥰

  op 3 april 2020 om 13:59
 • Miranda Lentjes Reageer

  Zijn het allemaal kleine planten…? Of ook grote planten…?

  op 4 april 2020 om 22:14
 • Judy Reageer

  Wat een mooi idee! Staan de namen bij de plantjes die je krijgt? Ik wil namelijk wel kunnen opzoeken of ze veilig (niet giftig) zijn voor mijn katten.

  op 6 april 2020 om 14:18
 • Femke Reageer

  Hai plantje.nl,
  Wat een leuk idee! Is het ook mogelijk om een box te ontvangen waarvan de planten niet giftig zijn voor katten??
  Groeten Femke

  op 7 april 2020 om 06:57
 • Josefien Reageer

  Hallo! Ik heb de box ontvangen en ben er hartstikke blij mee. Goeie actie! Alleen stond niet bij alle planten welke soort het is en van twee kom ik er niet achter welke het zijn. De ene staat het meest links op de foto van de kneusjesbox en de andere bestaat uit twee stengels met geel/groene bladeren. Wie kan mij helpen?

  op 7 april 2020 om 10:33
 • J Reageer

  Hebben jullie ook kruidenplantjes?

  op 7 april 2020 om 11:42
 • Fiona van der Sligte Reageer

  Gisteren m’n box binnen gekregen, deze zat voller dan verwacht (14 stuks!!)
  Paar hele leuke, ook een paar waarvan ik geen idee heb wat voor plantje het is. Mis dan toch een naam bordje of iets. Nu weet ik niet op welke plek in huis ik ze moet zetten.

  op 7 april 2020 om 22:47
 • Marijke Reageer

  Zojuist een grote doos ontvangen met maar liefst elf gehandicapte plantjes. Weinig kneuzigheid bij: prachtexemplaren, soms een beetje scheef, een enkel beschadigd blaadje of wat uitval. Zo zien planten er bij mij na een paar maanden sowieso uit.
  Een flink grote, drie mini’s en voor de rest alles daartussen in. Superblij mee, en alle tijd de komende weken om ze te vertroetelen. Dank!

  op 8 april 2020 om 16:23
 • Jordy Huijgens Reageer

  Kreeg een reclame ervan, gelijk besteld , erg benieuwd!

  op 9 april 2020 om 10:48
 • Rosan Reageer

  Ik heb net mijn box ontvangen. Super blij met alle mooie plantjes die erin zitten. Nu nog opzoek naar leuke potjes en dan hebben we weer een leuke aankleding voor in huis. Helaas geen pannenkoekplant, maar wel hele leuke andere.

  Moet je de plantjes ook steeds verpotten in grotere potten?

  op 9 april 2020 om 13:55
 • Caline Reageer

  Heey vraagje
  Is dit ook beschikbaar voor tuinplanten ?:)

  op 9 april 2020 om 20:10
 • Ans Weevers Reageer

  goed idee, zijn het alleen binnenplanten? Ik heb meer interesse in buitenplanten.

  op 9 april 2020 om 22:11
 • Julia Reageer

  Hallo is er ook een box waar allleen maar buiten planten in zitten :)?

  op 10 april 2020 om 08:35
 • Hans Reageer

  Erg leuk, een stuk of 11 kleine plantjes gekregen. Variërend tussen de 5 en 40 cm hoog
  Helaas is bij het inpakken of het vervoer niet goed gegaan. Alle plantjes zaten los in de doos. Meer dan de helft van de planten kwamen ondersteboven of op hun zij aan. Ze zaten zo goed ondersteboven op elkaar vastgeklemd dat het niet makkelijke was ze uit de doos te halen.
  Ideeën:
  Inpak proces de planten stevig vast zetten in de doos.
  Op de doos zetten: breekbaar en deze kant boven (de pijlen die naar boven wijzen op de doos zijn blijkbaar niet duidelijk genoeg).

  op 10 april 2020 om 09:54
 • Sandy Krambeck Reageer

  Hi! I have received my box yesterday and I couldn’t be happier!
  I have order on wednesday afternoon, the package arrived on the next day!
  My box came with 11 plantes in 8 variaties, 3 mini plants, 6 small plants, 1 medium plant, and 1 orchid. Just the orchid was a little sad looking, nothing unfixable, but the other ones just need some cleaning.
  I really recommended and if they still have this boxes in the next months, I will definitely buy one every month!
  Thank you guys!

  op 10 april 2020 om 16:49

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *