NIEUW: Tuin Kneusjes box. Perfect voor je tuin of balkon!

Kneusjes voor buiten

Fan van onze Kneusjes box? Goed nieuws: we hebben hem nu ook voor buiten!

Met het succes van de Kneusjes box hebben wij inmiddels meer dan 1 miljoen kamerplanten weten te redden, en daar zijn we mega trots op! Hetzelfde willen we nu bereiken voor tuinplanten, want die verdienen ook een kans.

Het voorjaar is daar! Hoog tijd om je tuin, balkon of dakterras weer in een groen jasje te steken met nieuwe tuinplanten en balkonplanten. Heb jij een beetje groene vingers? Dan is de Tuin Kneusjes box net wat voor jou. Dit pakket bevat een verrassend assortiment met buitenplanten die net wat extra liefde nodig hebben. Ze hebben een schoonheidsfoutje, zijn van wat mindere kwaliteit of gewoon een beetje ‘kneuzig’. Gun jij deze Kneusjes een tweede kans op jouw buitenplaats?

>> Bestel hier jouw Tuin Kneusjes box

Een duurzame manier om tuinplantjes te redden

De tuinplanten in deze box hebben niet allemaal een schoonheidsfoutje. Soms zijn ze ook simpelweg te ‘oud’ om nog in de schappen verkocht te worden. Na een bepaalde tijd worden de oudere planten in het schap vervangen door nieuwe, maar dat betekent niet dat de oude planten niet meer goed zijn. Het zou toch zonde zijn als deze vrienden bij het grofvuil belanden? Wat ons betreft verdienen ze een tweede kans, dat vind jij toch ook? Wat extra water, een nieuwe pot of een goede standplaats kunnen deze planten weer laten opbloeien. Ze zullen je meer dan dankbaar zijn!

De Tuin Kneusjes box is een broertje van onze populaire Groene Kneusjes box.

 

Tegen plantenverspilling

Hoewel wij alle plantjes vers van de kweker leveren, zit er soms een plantje van mindere kwaliteit tussen. Omdat wij garant staan voor topkwaliteit planten, zullen we deze mindere plantjes – de Kneusjes – niet versturen. We namen deze plantjes dan onder onze hoede, en ze zijn bijna altijd prachtig hersteld. Bij Plantje.nl doen we ons best om zoveel mogelijk milieubewuste keuzes te maken. Dat betekent: zo min mogelijk verspilling. Zo is de Groene Kneusjes box ontstaan. Inmiddels hebben we ook veel buitenplantjes weten te onderscheppen, dus was het tijd voor een nieuwe box.

 

Maak je tuin lenteklaar met de Tuin Kneusjes box

De zon zal zich de komende tijd meer en meer laten zien. Dat betekent: hup, naar buiten! Even alles vergeten en genieten van de zonnestralen in je gezicht. Optimaal genieten van het weer doe je in een tuin die af is. De tuin is vaak een projectje dat blijft liggen, en ineens is het alweer voorjaar! Herkenbaar? Met onze Tuin Kneusjes box geef je jouw tuin meteen een boost. De plantjes mogen dan wellicht een klein schoonheidsfoutje hebben, maar ze zijn stuk voor stuk prachtig. Er kunnen ook bloeiende planten tussen zitten, leuk om jouw tuin een kleurtje te geven.

Oh en hé, we snappen dat je niet 100 verschillende plantjes in je tuin wilt, dan wordt het ook zo’n rommeltje. In onze Tuin Kneusjes box kunnen daarom ook paartjes zitten. Zet ze naast elkaar in de grond, of in een pot en voilà!

 

Ook voor op je balkon

Laat je niet misleiden door de term Tuin Kneusjes. Onze buitenvrienden doen het ook prima als balkonplanten of op een andere buitenplaats. Heb je niet zo’n groot balkon, maar wil je wel al jeKneusjes een plek geven? Wij hebben de oplossing: verticaal tuinieren! In plaats van planten naast elkaar zetten, plaats je ze onder elkaar, op verschillende hoogtes. Je kunt bijvoorbeeld een plantenwand maken, met allemaal potjes die hangen. Ook kun je een kastje neerzetten met plankjes: op elke plank een kneus. Genoeg k(n)eus dus!

 

Zó veel planten!

Geen paniek. Onze Kneuzen box is inderdaad goedgevuld. Het kan zomaar zijn dat je niet alle planten kwijt kunt in jouw tuin of op jouw balkon. Logisch. Als je in het centrum van Amsterdam woont, mag je natuurlijk al blij zijn met überhaupt een tuintje. We kunnen ons voorstellen dat hij dan niet zo ruim is. Maar hé, wat dacht je van een kneusje cadeau doen? Misschien aan de buurvrouw die altijd je pakketje aanneemt? Of je moeder die je altijd kan bellen? Of je collega die je altijd aan het lachen maakt? Kies een kneusje uit, en laat een van je dierbaren hem adopteren. Een leuke uitdaging voor jong en oud!

 

Het perfecte cadeau voor de plantenliefhebber

Zoek je een cadeau voor een planten- en buitenliefhebber? Dan kun je natuurlijk altijd een mooie plant voor hem of haar kopen. Maar de plantenliefhebber met groene vingers is altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Plantjes kweken, stekken of natuurlijk redden. Met onze Tuin Kneusjes box geef je hem of haar het perfecte plantencadeau voor buiten. Meerdere projectjes om de groene vingers voor uit de mouwen te steken. Nieuwe tuinplantjes om te redden, nieuwe stekjes om te creëren en een prachtige uitbreiding voor de plantencollectie. Natuurlijk is de Tuin Kneusjes box ook een prachtig plantencadeau voor jezelf. Het is tenslotte een verrassing welke buitenplantjes je precies ontvangt!

 

Deel dit bericht