Potmaat: 21 cmHoogte: ± 170 cmStandplaats: Halfschaduw, SchaduwDiervriendelijk: Niet giftigWaterbehoefte: Gemiddeld, Veel

Howea Forsteriana Kentiapalm

Howea Forsteriana

Howea Forsteriana Kentiapalm

 99,95

De Howea forsteriana is een prachtige groene kamerplant, die beter bekend staat als kentiapalm. Het is een sierlijke plant met frisgroene veerachtige bladeren.

Lees verder...

 99,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-5 werkdagen

Beschrijving

Let op: voor dit product geldt een levertijd van 1-5 dagen. Er geldt een kleine toeslag voor verzending van extra grote planten naar België. 

De Howea forsteriana is een prachtige groene kamerplant, die beter bekend staat als kentiapalm. Het is een sierlijke plant met frisgroene veerachtige bladeren. Perfect voor een tropisch gevoel! De Howea forsteriana is een ontzettend populaire kamerplant vanwege zijn sierlijke uiterlijk en luchtzuiverende werking. Verder is hij ook nog eens makkelijk om te verzorgen, want het is best een sterke kamerplant.

De Howea komt oorspronkelijk uit een eiland bij Australië. Hier groeit hij in een warme omgeving, maar blijft liever wel uit de zon. De zaadjes van de kentiapalm worden naar Nederland gestuurd en hier weer opgekweekt.

Let op! – Zorg ervoor dat je deze palm niet vaak verplaatst, dat kan hij namelijk niet zo goed hebben!
Lichtbehoefte – Deze kentiapalm staat graag op een plekje in de halfschaduw, of met indirect licht. De bladeren zullen verbanden bij te veel licht, dus pas daarmee op.
Water geven –Zorg ervoor de potgrond altijd licht vochtig is. Geef regelmatig kleine beetjes water en zorg ervoor dat de grond niet uitdroogt.

We kunnen niet garanderen dat de manden Vic en Jack waterdicht zijn.

Hoe wordt mijn Kentia Palm verzonden?

Deze tropische kamerplant wordt geleverd in een teeltpot. Alle extra grote kamerplanten worden verzonden in speciale verzenddozen. Deze zorgen ervoor dat jouw planten niet om kunnen vallen tijdens het transport. Zo beschadigen ze niet en worden ze in goede conditie bij jou thuis geleverd.

Houd er rekening mee dat de hoogte van de plant 10% kan afwijken (hoger of lager) dan de hoogte (inclusief pot) die is aangegeven in de productomschrijving.

Extra informatie

Potmaat

21 cm

Hoogte

± 170 cm

Standplaats

Halfschaduw, Schaduw

Diervriendelijk

Niet giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld, Veel