Potmaat: 5 cmHoogte: ± 6 cmStandplaats: Normaal daglicht

Hoya Krohniana Silver Eskimo Lacunosa Silver

Hoya Krohniana Silver

Hoya Krohniana Silver Eskimo Lacunosa Silver

 12,95

De Hoya Krohniana Eskimo is een hangplant met opvallende zilveren bladeren en groene vlekjes. Door zijn grootte is deze plant ideaal om hoogte te creëren in je interieur. Deze Hoya soort kom je niet zo snel tegen, wat hem extra bijzonder maakt!

Lees verder...

 12,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Hoya Krohniana Eskimo wordt ook wel de Hoya Lacunosa Silver genoemd. De gladde zilveren blaadjes van deze plant hebben kleine groene vlekjes, wat zorgt voor een mooi contrast. Verzorg je hem goed, dan zal deze plant snel groeien en soms zelfs witte bloemen aanmaken. De Hoya bloemen ruiken ontzettend lekker en worden daarom ook wel wasbloemen genoemd.

In de natuur kom je deze plant voornamelijk tegen in de tropische oerwouden van Indonesië en Maleisië. Hier nestelt de plant zich in de oksels van bomen en laat hij zijn bladstengels naar beneden groeien. Leuk om te weten: deze Hoya is erg zorgzaam voor andere planten. Zilveren bladeren weerkaatsen namelijk licht, waardoor andere planten extra licht ontvangen!

Let op! – Bij inname is de Hoya licht giftig, dus pas op met kleine kinderen of huisdieren. Ook belangrijk: Hoya’s houden van een hoge luchtvochtigheid. Je verhoogt de luchtvochtigheid door een schaaltje water onder de sierpot te plaatsen of door de plant naast een luchtbevochtiger te plaatsen.

Lichtbehoefte – Zorg ervoor dat je de kamerplant op een warm en licht plekje hangt, maar pas op met direct zonlicht. Als de Hoya niet genoeg licht ontvangt, zal deze minder snel nieuwe blaadjes en bloemen aanmaken.

Water geven – Wekelijks een slokje water is voldoende. De grond mag best een beetje uitdrogen tussen de gietbeurten door. Zorg ervoor dat er geen water onderin de pot blijft staan.

Lees meer over kamerplanten verzorging.

Extra informatie

Potmaat

5 cm

Hoogte

± 6 cm

Standplaats

Normaal daglicht