Potmaat: 9 cmHoogte: ± 20 cmStandplaats: Normaal daglicht

Hoya Serpens Wasbloem

Hoya Serpens

Hoya Serpens Wasbloem

 19,95

De Hoya Serpens is een bijzondere plant met ronde blaadjes en lekker ruikende bloemetjes. Goed om te weten: deze zeldzame plant is beperkt leverbaar.

Lees verder...

 19,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Hoya Serpens is een bijzondere hangplant met rondje blaadjes. Hoya’s staan bekend om hun lekker ruikende bloemetjes, wat ze erg geliefd maakt! Deze variant maakt lichtgroene bloemetjes aan.

Van origine komt de Hoya uit de Filipijnen. In hun natuurlijke omgeving zul je deze plant veel zien klimmen. Met hun kleine hechtwortels maken ze zich vast aan de schors van de boom. Ze groeien vaak niet vanuit de grond, maar halen alle voeding uit de boomschors. Als kamerplant kan de Hoya gewoon uit de grond groeien, en ontwikkelen tot hangplant in plaats van een klimplant. Met de juiste verzorging zal deze plant je belonen met veel nieuwe blaadjes en groene bloemetjes.

Let op! – Hoya’s zijn bij inname giftig voor mens en dier. Let daarom op met kinderen of huisdieren in de buurt.

Lichtbehoefte – Zorg ervoor dat de Hoya Serpens voldoende indirect licht krijgt. Bij genoeg licht zal deze plant enorm snel groeien! Als de plant lange slierten zonder bladeren groeit, is dat een teken van te weinig licht.

Water geven – Hoya’s mogen tussen gietbeurten in best wat opdrogen, vooral in de winterperiode. Van nature groeien Hoya’s tegen de schors van een boom die voornamelijk licht vochtig is, en wat opdroogt tussen regenbuien in.

Lees alles over kamerplanten verzorging.  

Extra informatie

Potmaat

9 cm

Hoogte

± 20 cm

Standplaats

Normaal daglicht