Potmaat: 21 cmHoogte: ± 100 cmDiervriendelijk: Niet giftigStandplaats: Halfschaduw, SchaduwWaterbehoefte: Gemiddeld, Veel

Howea Forsteriana Kentiapalm

Kentiapalm

Howea Forsteriana Kentiapalm

 49,95

De Howea forsteriana is een prachtige groene kamerplant, die beter bekend staat als kentiapalm. Het is een sierlijke plant met frisgroene veerachtige bladeren. Perfect voor…

Lees verder...

 49,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Howea forsteriana is een prachtige groene kamerplant, die beter bekend staat als kentiapalm. Het is een sierlijke plant met frisgroene veerachtige bladeren. Perfect voor een tropisch gevoel! De Howea forsteriana is een ontzettende populaire kamerplant vanwege zijn luchtzuiverende werking. Verder is hij ook nog eens erg gemakkelijk in de verzorging, want het is best een sterke kamerplant. Lekker makkelijk! Bovendien fleurt hij een kamer enorm op met zijn vrolijke uiterlijk. Deze kentiapalm is een echte tropische aanwinst!

De kentiapalm is een tropische groene kamerplant die in veel Nederlandse huishoudens te vinden is. De Howea komt oorspronkelijk uit een eiland bij Australië. Hier groeit hij in een warme omgeving, maar blijft liever wel uit de zon. De zaadjes van de kentiapalm worden naar Nederland gestuurd en hier weer opgekweekt.

Let op! – Zorg ervoor dat je deze palm niet vaak verplaatst, dat kan hij namelijk niet zo goed hebben!
Lichtbehoefte – Deze kentiapalm staat graag op een plekje in de schaduw, of met indirect licht. De bladeren zullen verbanden bij te veel licht, dus pas daarmee op.
Water geven – Zorg ervoor dat deze kentiapalm een lichtvochtige grond heeft. De grond mag in niet uitdrogen, en hij heeft liever kleine beetjes dan een grote slok in één keer.

 

Lees alles over Kentiapalm verzorging!

Extra informatie

Potmaat

21 cm

Hoogte

± 100 cm

Diervriendelijk

Niet giftig

Standplaats

Halfschaduw, Schaduw

Waterbehoefte

Gemiddeld, Veel